Openstaande vacatures voor accountants

Accountant AA
Fulltime Etten-Leur

Accountant AA
Fulltime Oosterhout

Assistent Accountant beginnend
Fulltime/Parttime Etten-Leur

VACATURE ACCOUNTANT AA

Wij zoeken een accountant AA voor onze samenstel- en adviespraktijk in Etten-Leur. Als accountant AA beschik je over je eigen klantenpakket en ben je voor jouw klanten het eerste aanspreekpunt. Je bent het gezicht van onze organisatie en je denkt vanuit een breed perspectief mee met onze klanten. Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en hebt een professionele en kritische blik. Lees snel meer over deze AA accountant vacature.
 

ACCOUNTANT AA VACATURE

Je voert adviesopdrachten uit en geeft leiding aan een team. Je schakelt intern het juiste team van specialisten in dat past bij de opdracht. Ook bewaak je de voortgang en de optimalisatie van het proces. Je stuurt het team aan en helpt waar nodig.

Deze functie is uitdagend door de diversiteit aan taken. Bovendien heb je bij ESJ altijd de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Zo blijf je constant in beweging en is er ruimte voor jouw groei. Daarom is deze vacature voor AA accountant iets voor jou.

 

FUNCTIEPROFIEL VACATURE ACCOUNTANT AA

Heb je interesse in deze accountant AA vacature?

Dan is dit wat we van je verwachten:

Een relevante vooropleiding, het liefst een HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie.

Een AA-titel is een pré, maar we zijn ook bereid je te helpen om je AA-titel te behalen.

Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een samenstel- of adviespraktijk.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. In zowel woord als geschrift ben je de Nederlandse en Engelse taal machtig.

Als sparringpartner kunnen klanten altijd bij jou terecht voor advies. Je luistert goed en weet ideeën over te brengen op anderen. Je bent sociaal, betrokken en communicatief sterk.

Uitdagingen ga je niet uit de weg.

MAIL ONS
 

WAAROM DEZE AA ACCOUNTANT VACATURE IETS VOOR JOU IS

Voldoe je aan het hierboven geschetste profiel en ben je enthousiast geworden? Dan is deze vacature voor accountant AA echt iets voor jou. Is ESJ een match voor jou?

Hieronder geven we je een beeld van wat we jou kunnen bieden:

Dankzij de ESJ Campus heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Reiken jouw ambities verder? Graag! Dan gaan we samen kijken hoe we deze gaan invullen. Onderweg wordt vanzelf duidelijk wat het best bij je past. Via de ESJ Campus heb je toegang tot workshops, trainingen en cursussen die zijn opgesteld door experts van onder andere Nyenrode en de Universiteit van Tilburg. 

Je kunt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Tot dit pakket horen onder meer een goede pensioenregeling, een studieregeling als je nog verder wilt studeren, 27 dagen verlof plus 13 extra dagen die je kunt bijkopen, een thuiswerkvergoeding en een gratis lunch op werk.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

SOLLICITEER NU OP DEZE VACATURE ACCOUNTANT AA

Als AA accountant lever je een belangrijke bijdrage aan ons team. Zo ben jij het gezicht van ons bedrijf en zorg jij dat onze klanten geholpen worden. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om jezelf en je loopbaan verder te ontwikkelen, onder meer via de ESJ Campus. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan vandaag nog op onze vacatures voor accountant AA.

Neem voor meer info contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

 

Op zoek naar meer gerelateerde vacatures? Klik dan hier.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*