Als ondernemer werkt u elke dag vol overgave om het maximale uit uw onderneming te halen. Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken, is inzicht in de cijfers en financiën enorm belangrijk. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u belangrijke beslissingen moet nemen. Bij ESJ bent u aan het juiste adres.
 

ZAKELIJK EN PRIVÉ GOED GEREGELD

Heeft u een eigen onderneming, dan ontkomt u er niet aan dat bepaalde zaken hiervoor moeten wijken. Ook privézaken. Het kan ook anders. Dit is vaak afhankelijk van verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de branche, de fase waarin uw onderneming zich bevindt, fiscale mogelijkheden en eventuele aansprakelijkheden. Bij ESJ helpen we u en zorgen we ervoor dat zakelijk en privé alles goed geregeld is.
 

ADVIES

Past de huidige rechtsvorm bij uw bedrijf? Overweegt u een (her)financiering of wilt u advies over huwelijkse voorwaarden; het zijn slechts een paar aspecten waarbij onze MKB accountants u helpen. We denken vanuit een breed perspectief met u mee en kijken vooruit. Daarnaast zorgen we dat privé en zakelijk niet ten koste gaan van elkaar, maar elkaar aanvullen en versterken.

 

U EN ESJ

ESJ is al sinds 1981 een advies- en accountantskantoor met een sterk fiscale focus. Ons kantoor gaat veel verder dan alleen het opstellen en controleren van uw jaarrekening. Uw accountant verstrekt actuele cijfers en maakt analyses op basis van het verleden en toekomstverwachtingen. ESJ staat u bij met fiscaal advies tijdens alle fases van uw ondernemerschap. Ook voor personeelsbeleid en HR advies kunt u bij ESJ terecht. Daarbij heeft u altijd één aanspreekpunt, dat is wel zo gemakkelijk.

Neem contact op

*
*
*
*
*

Lees meer over accountancy

Begroten

Begroten is niet eenvoudig. Het vereist een gedegen voorbereiding met de nodige overpeinzingen voor de ondernemer.

Financiering

Goed inzicht in de financiële positie van uw onderneming en uw privé-positie is nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

De jaarrekening

We zetten de belangrijkste informatie over de jaarrekening voor u op een rij!

Factuurvereisten

De wetgever heeft vereisten opgesteld waaraan de factuur moet voldoen. Indien niet aan alle eisen is voldaan, kan de overheid aftrek van BTW weigeren.

Uw start - onze steun

De MKB accountants van ESJ treden graag als uw sparringpartner op om de haalbaarheid van uw plannen als startende ondernemer te toetsen.

Auto: zakelijk of privé?

Welke afwegingen moet u maken bij de aanschaf van een auto van de zaak? Hoe maakt u de slimste keuze en wat komt er allemaal bij kijken?

ESJ en online boekhouden

Door te kiezen voor een online boekhoudpakket ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat.

Hoe verbeter ik mijn rendement?

Omzet, marge en bedrijfskosten bepalen uw resultaat. Het behalen van gewenst rendement is niet altijd even eenvoudig.

Uw administratie

Wat tot een administratie behoort, is niet wettelijk omschreven. Wat zijn precies de regels?

Debiteuren

Elke ondernemer krijgt ermee te maken: een klant betaalt de factuur niet of niet op tijd. Hoe zorgt u ervoor dat klanten op tijd betalen en de relatie goed blijft?

SBR (Standard Business Reporting)

SBR is bedoeld als platform om gegevensuitwisseling tussen en met diverse instanties efficiënter te laten verlopen.

Onze andere diensten

Accountancy

Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken, is inzicht in de cijfers en financiën belangrijk. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u beslissingen moet nemen. Bij ESJ bent u aan het juiste adres.

Belastingadvies

ESJ helpt bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

Audit

ESJ Audit verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering.

Corporate Finance

Ons team van toegewijde en enthousiaste adviseurs staat klaar om u te adviseren en optimaal te begeleiden. Samen met u vinden we de oplossing die het best past bij uw onderneming, maar ook bij uw levensfase en levensstijl.

HR- en Salarisadvies

Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten en verhoogt uw rendement. De HR professionals van ESJ ondersteunen u graag bij al uw personele vraagstukken.

Overige diensten

Onze specialisten helpen u ook graag met deze diensten!