U bent een MKB ondernemer en bent naarstig op zoek naar een (andere) accountant, die naast het reguliere werk strategisch en tactisch met u meedenkt. ESJ Financial Engineering is voor u de juiste partner. Wij zijn zelf ondernemer en weten als geen ander wat u bezig houdt. Wij helpen u het maximale uit uw onderneming te halen.

 

DIENSTEN VOOR HET MKB

Natuurlijk kunt u bij ESJ terecht voor de zogenaamde traditionele accountancy diensten, zoals:

  • Het verwerken van de financiële administratie

  • Het samenstellen van de jaarrekening

  • Het invullen van verschillende belastingaangiften

  • Of het verzorgen van de salarisadministratie

Wij maken daarbij gebruik van slimme en innovatieve oplossingen, zoals scan en herken en financiële dashboards. Zo heeft u direct inzicht in uw financiële positie. ESJ heeft gedreven medewerkers in dienst, die een ondernemende geest hebben en door de wol geverfd zijn. Ze zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving, die voor u als MKB ondernemer van toepassing is of in de toekomst wordt.

Daarnaast bekijken ze alle ontwikkelingen op automatiseringsgebied door de bril van een ondernemer. Zij onderzoeken op welke manier de technologie op administratief gebied de MKB ondernemer zo goed mogelijk kan ontlasten.

 

ONZE WERKWIJZE ALS MKB ACCOUNTANT

U houdt van direct contact en korte lijnen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom krijgt u binnen ESJ één aanspreekpunt voor al uw onderwerpen. Periodiek zit u met de accountant van ESJ aan tafel om onderwerpen te bespreken, die u als ondernemer in het MKB bezig houden. Wij kijken daarbij vooral naar de toekomst en de kansen die in het verschiet liggen.

U kunt van ESJ als sparring partner objectief en eerlijk advies verwachten. Wij denken samen met u na over belangrijke beslissingen en bespreken met u alle voors en tegens, zodat u de juiste keuzes kunt maken. In overleg met u en afhankelijk van het onderwerp, kan uw ESJ accountant een beroep doen op de vele specialisten die bij ESJ werkzaam zijn. ESJ heeft alle specialismen in huis, maar houdt daarbij ook zeker oog voor de menselijke maat.

 

MEER INFORMATIE?

Bent u op zoek naar een accountant voor uw MKB onderneming? Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat ESJ voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag.

Neem contact op

*
*
*
*
*