Zoekt u een accountant in Oosterhout? Accountantskantoor ESJ heeft verschillende vestigingen, waaronder één in Oosterhout. Als accountant helpen wij u als ondernemer op financieel en fiscaal gebied, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf en het ondernemen. Daar ligt onze focus.

 

DE DIENSTEN VAN ESJ

Als accountant houden wij ons bezig met de financiële kant van uw onderneming. Zo stellen wij uw jaarrekening samen en brengen uw financiële administratie op orde. Maar wij doen meer dan alleen maar cijfers optellen. Het aanbod van onze diensten is breed. Wij kunnen u dan ook op allerlei vlakken ondersteunen.

Wij denken vanuit een breed perspectief met u mee en kijken vooruit. Periodiek bespreekt u met uw accountant onderwerpen die u als ondernemer bezig houden, zowel op strategisch als tactisch gebied. ESJ Oosterhout zet voor u graag die extra stap. Daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van andere accountants.

 

ACCOUNTANT VOOR VELE BRANCHES

Als middelgroot accountantskantoor is ESJ persoonlijk bij u betrokken, maar hebben wij ook alle specialismen in huis. We hebben een zeer divers klantenpakket, van MKB ondernemer tot expat, van vermogende particulier tot multinational. Samen met u kijken we welke aanpak het beste bij u past.

De accountant van ESJ stelt voor elke klant een apart klantteam op. Dit team is nauw betrokken bij het reilen en zeilen van uw onderneming en u heeft altijd een vast aanspreekpunt. Door onze no-nonsense mentaliteit zijn de lijnen kort en heeft u snel antwoord op uw vragen.

 

U BENT WELKOM OP ONS ACCOUNTANTSKANTOOR IN OOSTERHOUT

Werken met een accountant van ESJ is een duidelijke keuze; wij zorgen voor uw comfortabele gevoel. Op onze website kunt u meer informatie vinden over onze diensten.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Bereik ons telefonisch via 088 0320 600 of stuur een mail naar oosterhout@esj.nl. Liever even kennis maken op ons accountantskantoor in Oosterhout? U bent van harte welkom op onze vestiging aan de Hoevestein 16.

Neem contact op

*
*
*
*
*