Bent u op zoek naar een accountantskantoor in Zwijndrecht voor uw bedrijf? Dan bent u bij ESJ aan het juiste adres. U heeft soms het gevoel dat u verstrikt dreigt te raken in de wirwar van regels en verplichtingen? Wij helpen u als ondernemer door overzicht te creëren en zorgen ervoor dat uw financiële administratie altijd up-to-date is. Wij brengen uw administratieve processen in beeld en gaan na welke software het beste bij uw organisatie past. Wij gaan voor innovatieve oplossingen, die het u als ondernemer gemakkelijker maken.

Onze accountancy-diensten zijn breed. We doen niet alleen uw boekhouding, maar staan naast u als adviseur bij belangrijke beslissingen die van invloed zijn op uw onderneming. Wilt u meer inzicht krijgen in hoe het nu écht met uw bedrijf gaat? Wat brengt de toekomst en hoe kunt u hierop zo goed mogelijk anticiperen? Voor welke investeringen staat u de komende jaren en hoe kunnen deze gefinancierd worden? Onze dienstverlening draagt bij aan een betere en meer rendabele bedrijfsvoering. De continuïteit van uw onderneming is altijd het uitgangspunt. U kunt op onze accountants rekenen.
 

Accountant voor scheepvaartondernemers

Onze accountants in Zwijndrecht werken voor veel bedrijven in de scheepvaartbranche, zoals de binnenvaart, exploitanten van jachthavens, scheepswerven, jachtbouwers en nautische toeleveranciers. Wij weten wat er speelt in deze bedrijfstak en hebben ruime kennis en ervaring met de specifieke aspecten van deze branche, nationaal en internationaal. Dit zijn vaak klanten die een grote mate van flexibiliteit vragen. Die flexibiliteit kenmerkt ons kantoor, net als de informele organisatie en een correcte prijs/kwaliteit verhouding.
 

Veel kennis en persoonlijk contact

Een no nonsense mentaliteit en antwoord op uw vragen. Met één aanspreekpunt, uw vaste vertrouwenspersoon binnen de organisatie, bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Door gedegen kennis van de branche zijn we tactisch en strategisch een goede gesprekspartner. Onze specialisten werken daar waar het gewenst is. Dat kan op een van onze kantoren in Zuidwest Nederland zijn, maar ook op locatie, aan boord of aan de wal. Op het moment dat het u schikt.
 

Koffie drinken op ons accountantskantoor in Zwijndrecht?

Wilt u uw boekhouding uitbesteden aan ervaren accountants in Zwijndrecht? Of heeft u nog vragen over onze diensten? We maken graag eens kennis om te zien wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. Voor een afspraak op ons accountantskantoor kunt u bellen naar 088-0320600. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar zwijndrecht@esj.nl of contact opnemen door middel van het formulier hiernaast.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.