Openstaande audit vacatures

Assistent Accountant beginnend RA
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Assistent Accountant gevorderd RA
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Assistent Accountant
Fulltime/Parttime Etten-Leur

VACATURE ASSISTENT AUDIT

Voor onze samenstel- en adviespraktijk in Etten-Leur zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven assistent audit. Wil jij jouw carrière starten in financiële administratie en controle? Wij bieden je de kans om te beginnen in een omgeving waarin jouw ontwikkeling op professioneel en persoonlijk gebied centraal staat. Je draait vanaf dag één mee in de dagelijkse praktijk met onze klanten. Maakt dit je nieuwsgierig? Bekijk hieronder de vacature voor assistent audit bij ESJ.
 

WAT DOET ESJ?

Bij ESJ geven we al sinds jaar en dag advies op maat aan andere bedrijven op het gebied van financiën, belastingen, corporate finance en HR. We zijn een middelgroot kantoor, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen: van ondernemers tot multinationals. Wij staan voor technologische innovatie, maar ook voor de menselijke maat. Daarom werken we met korte lijnen en komen met concrete oplossingen voor onze klanten.
 

ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK

Als assistent accountant binnen de samenstelpraktijk ondersteun je de accountant met de financiële administratie en controle bij bedrijven. Dit gaat bijvoorbeeld over het samenstellen van de jaarrekening, maar ook actief meedenken over hoe financiële en administratieve uitdagingen het best kunnen worden opgepakt. In de samenstelpraktijk en/of de controlepraktijk moeten financiën scherp op een rijtje worden gezet. Hierbij komt jouw scherpe visie en nauwkeurigheid goed van pas.

Innovatie vinden we heel belangrijk. Een groot onderdeel van jouw werk wordt het optimaliseren van administratieve processen door automatisering. Blijf jij graag op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen? En kun je collega’s en klanten stimuleren om efficiënt te werken? Dan is dit de baan voor jou.

Bij ESJ zoeken we iemand die:

Proactief is en graag zelf het initiatief neemt.

Een teamspeler is, maar ook zelfstandig kan werken.

Oog heeft voor detail en secuur werkt.

Helder en duidelijk kan communiceren.

Mensgericht is en goed kan omgaan met zowel collega’s als klanten.

Een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft.

Verder vragen we van jou dat je een relevante studie in een financiële richting hebt afgerond. Eventuele werkervaring in bijvoorbeeld financiële administratie is een pré, maar geen vereiste.
 

MAIL ONS
 

VACATURE ASSISTENT ACCOUNTANT AUDIT – WAAROM BIJ ESJ?

ESJ is de perfecte plek om je carrière als assistent accountant audit te starten. We willen het beste voor onze klanten, maar ook het beste voor onze medewerkers. Daarom bieden we jou een uitdagende functie met een divers klanten- en takenpakket. Je leert alles op het gebied van financiële administratie en controle. Je werkt nauw samen met de accountants voor verschillende klanten, waardoor jouw leercurve een enorme groei doormaakt. We stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen en bieden je veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

We vinden het heel belangrijk dat al onze collega’s zich thuis voelen bij ESJ. We ondernemen activiteiten om te zorgen dat iedereen zich onderdeel voelt van het team. We verwachten professionaliteit en inzet, maar vinden een goede sfeer en collegialiteit minstens zo belangrijk. Bij ons ben je vanaf dag één een integraal onderdeel van het team.

Verder bieden we je bij ESJ het volgende:

Mogelijkheid om je carrière te plannen via onze ESJ Campus. We brengen jouw talenten en ambities in kaart, en helpen je jouw loopbaan op een manier in te richten die perfect op jouw wensen en kwaliteiten aansluit.

Aandacht voor jouw persoonlijke ambities en hoe je deze in jouw team kunt waarmaken.

Afwisselend en inhoudelijk werk, gecombineerd met een fijne werksfeer.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Een aantrekkelijk salaris en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studieregeling, pensioenfonds, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, een thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid tot een lease auto via ESJ of korting op een private lease auto.

SOLLICITEER NU!

Wil jij werken in de samenstel- en controlepraktijk? En herken je jezelf in de competenties? Solliciteer dan direct.

Wil je meer weten over de vacature of wil je van onze collega’s horen hoe ze het vinden om bij ESJ te werken? ​​​​​​Neem voor meer info contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Wil je gerelateerde vacatures bekijken? Klik dan hier.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*