Als u gebruik maakt van onze portal Mijn ESJ, brengen wij graag de app van Mijn ESJ onder uw aandacht. Met deze app is het nog gemakkelijker om documenten met elkaar uit te wisselen.
 

Accorderen

Het accorderen via een app op uw mobiel maakt het goedkeuren van documenten eenvoudig en efficiënt. Met de mobiele MijnESJ app kunt u altijd en overal documenten bekijken en goedkeuren. Dit bespaart u tijd en versnelt het proces.

In de afbeelding hieronder is te zien hoe dit in de app werkt. Er staat een opdrachtbevestiging klaar om goedgekeurd te worden. Deze kunt u aanklikken, waarna het document geopend wordt. Vervolgens kunt u dit goedkeuren of afkeuren. Wanneer het document is goedgekeurd en wij hebben de goedkeuring aan onze kant verwerkt, is het document zichtbaar in het dossier.

Mijn esj 1.jpg

 

Dossier

Het inzien van dossiers via een app op uw mobiel biedt de mogelijkheid om belangrijke documenten altijd in te zien. Met deze functionaliteit heeft u altijd en overal toegang tot de benodigde gegevens.

In het screenshot hieronder ziet u dat er verschillende mappen zichtbaar zijn. Deze worden door ESJ beheerd. Alle documenten die wij voor u klaarzetten, worden zichtbaar in het dossier.

Ook heeft u de mogelijkheid om foto's te uploaden als u iets moet aanleveren.

Mijn esj 2.jpg

 

Notificaties

Het is belangrijk dat u tijdig verneemt dat er documenten klaar staan, waarvoor u een actie moet uitvoeren. Daarom krijgt u een notificatie wanneer wij een document voor u hebben klaargezet. Hierdoor blijft u altijd up-to-date en kunt u direct reageren wanneer dit gevraagd wordt.

Deze notificaties kunt u natuurlijk zelf naar wens instellen.

Mijn esj 3.jpg

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Prinsjesdag.jpg
19/09/2024
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2025

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2025 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op een rij.

top 10.jpg
16/09/2024
Top 10 fiscale maatregelen Regeerakkoord

Het Regeerprogramma bevat een breed scala aan fiscale maatregelen. In dit artikel vindt u een top 10 concrete fiscale maatregelen en een top 10 fiscale maatregelen voor de lange termijn.

Webinar.jpg
13/09/2024
Webinar: De weg naar een succesvolle verkoop van uw onderneming

Het is nooit te vroeg om na te denken over de verkoop van uw onderneming. Een goede voorbereiding is namelijk de sleutel tot succes. Daarom nodigen wij u van harte uit voor ons aankomende webinar.