BUITENLANDSE ONDERNEMERS IN NEDERLAND

Speciaal voor buitenlandse ondernemers die van plan zijn om zich in Nederland te vestigen, heeft ESJ een Engelstalige brochure ontwikkeld. In deze praktische handleiding vindt u informatie over:

  • Het Nederlandse belastingstelsel

  • Wet- en regelgeving

  • Het vinden en aannemen van gekwalificeerd personeel

  • Subsidieregelingen en fiscale tegemoetkomingen
     

MEER INFORMATIE?

Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. De adviseurs van ESJ staan u graag te woord. U kunt de brochure aanvragen via het downloadformulier.
 

DOING BUSINESS IN THE NETHERLANDS

Doing Business in the Netherlands is published by ESJ. The purpose of this detailed manual is to guide you through the investment environment in the Netherlands. It offers practical information into the country and how to set up a business, adopting the ideal legal form, the subsidy schemes, the tax system, labour law and much, much more. For more detailed information, please do not hesitate to contact your personal ESJ consultant.

For more information check the business solutions or request the manual by filling in the form.

 

Gepubliceerd op 13-04-2023

Download nu

*
*
*

Meer whitepapers

Voordelen loonkosten

Als werkgever heeft u voor bepaalde groepen werknemers die moeilijker aan het werk komen – onder voorwaarden – recht op een tegemoetkoming in de loonkosten. Dit is vastgelegd in de Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl).

Overstappen naar een bv

Heeft u momenteel een eenmanszaak, maatschap of vof? Dan kan het interessant zijn om over te stappen naar een bv. Of dit voor u de juiste keuze is, hangt af van tal van aspecten. Welke belangrijke verschillen zijn er?

Energielabel C voor kantoor verplicht

Kantoorpanden moeten sinds 1 januari 2023 verplicht geregistreerd zijn met een energielabel van minimaal niveau C. Kantoren die niet aan de eisen voldoen, lopen vanaf 2023 het risico te moeten sluiten als de handhaver dit…