Met veel genoegen deelt ESJ Financial Engineering mee dat Johan Nelemans benoemd is tot partner. 

Johan Nelemans (14 september 1980) is sinds 2015 als extern accountant verbonden aan ESJ en begin 2020 toegetreden tot de directie van ESJ Audit & Assurance B.V. 

Johan heeft circa 23 jaar werkervaring in de accountancybranche. Hij is daarnaast verbonden aan de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) als examinator van het geïntegreerd slotexamen tot registeraccountant, de SRA als referaatbegeleider en beoordelaar praktijkstage Assurance, de Universiteit van Tilburg als examinator ICAIS in de post-master accountancy opleiding en Avans+ als examinator voor de eindgesprekken in de post-bachelor AA opleiding. 

Voorts was Johan ruim 13 jaar verbonden als freelance docent aan de Nyenrode Business Universiteit, was hij de eerste voorzitter van het NIVRA Young Professionals netwerk (de huidige NBA Young Professionals) en gedurende 4 jaar actief in het LOA ledengroepbestuur van de NBA. 

Wilbert Koreman, directievoorzitter van ESJ over de benoeming van Johan: “Johan neemt de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de accountant zeer serieus en draagt dit zowel binnen onze organisatie als bij onze klanten op een prettige manier uit. Met deze toetreding onderschrijven wij het belang van de bijdrage die Johan levert aan onze organisatie. 

 

DSC_0005.jpgDSC_0012.jpg

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Deel deze pagina