De salarisadministratie is voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende klus. U heeft misschien net te weinig kennis in huis of u heeft het gewoonweg te druk. U wilt de salarisadministratie het liefst uitbesteden, dit kunt u met een gerust hart aan ESJ overlaten. Vele MKB ondernemers in Etten-Leur en omgeving gingen u al voor. Zo heeft u tijd voor waar u écht goed in bent: ondernemen!

 

ESJ Etten-Leur helpt u met salarisadministratie

U bent een MKB ondernemer en of u nu 1 of 100 medewerker(s) heeft, actief bent in de handel, metaalindustrie, transport, horeca of dienstverlening; ESJ zorgt voor uw salarisadministratie. Bij ESJ Etten-Leur krijgt u meer dan alleen een loonstrook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • uitgebreide journaalposten, indien gewenst per afdeling of kostenplaats
  • toepassen van CAO-regelingen en CAO-lonen
  • meldingen pensioenfonds, Arbodienst of verzekeraar

Natuurlijk kiest u zelf welke onderdelen van de salarisadministratie u wilt uitbesteden aan ESJ. 

 

ESJ Salaris en HR Online

In ESJ Salaris en HR Online komen alle salaris- en HR zaken samen in één omgeving. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. 

Ongeacht het aantal medewerkers dat u in dienst heeft of de branche waarin u actief bent; ESJ Etten-Leur neemt u alle zorgen uit handen. Volledig uitbesteden of selfservice met een applicatie in de cloud: alles is mogelijk. ESJ kijkt naar u en uw onderneming en biedt de dienstverlening die bij u past. De keuze is aan u.

 

advies op maat

Onze salaristeam in Etten-Leur beperkt zich niet uitsluitend tot het verwerken van de salarissen, maar kan u begeleiden op het gebied van:

  • arbeidsvoorwaarden
  • ziekte-verzuimverzekering of WIA-verzekering
  • toepassing van bedrijfspensioenregelingen
  • contacten met Belastingdienst en/of UWV
  • Arbo-dienst

Samen met u bekijken we welke fiscale en wettelijke bepalingen van toepassing zijn en welke keuze voor u en uw medewerker(s) optimaal is.

 

Wij staan voor u klaar

ESJ helpt ondernemers in Etten-Leur met hun salarisadministratie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie op de Bredaseweg 199 in Etten-Leur. Graag bespreken wij met u in een vrijblijvend gesprek al uw salarisvraagstukken. Op deze manier krijgt u een beter beeld bij de oplossingen die ESJ salarisadviesbureau biedt voor uw salarisadministratie. Wilt u eerst meer weten over onze diensten? Bel ons dan op 088 0320 600.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.