De salarisadministratie is voor veel ondernemers een lastige en tijdrovende klus. U heeft misschien net te weinig kennis in huis of u heeft het gewoonweg te druk. U wilt de salarisadministratie het liefst uitbesteden, dit kunt u met een gerust hart aan ESJ overlaten. Vele MKB ondernemers in Etten-Leur en omgeving gingen u al voor. Zo heeft u tijd voor waar u écht goed in bent: ondernemen!

 

ESJ ETTEN-LEUR HELPT U MET SALARISADMINISTRATIE

U bent een MKB ondernemer en of u nu 1 of 100 medewerker(s) heeft, actief bent in de handel, metaalindustrie, transport, horeca of dienstverlening; ESJ zorgt voor uw salarisadministratie. Bij ESJ Etten-Leur krijgt u meer dan alleen een loonstrook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • uitgebreide journaalposten, indien gewenst per afdeling of kostenplaats

  • toepassen van CAO-regelingen en CAO-lonen

  • meldingen pensioenfonds, Arbodienst of verzekeraar

Natuurlijk kiest u zelf welke onderdelen van de salarisadministratie u wilt uitbesteden aan ESJ. 

 

ESJ SALARIS EN HR ONLINE

In ESJ Salaris en HR Online komen alle salaris- en HR zaken samen in één omgeving. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. 

Ongeacht het aantal medewerkers dat u in dienst heeft of de branche waarin u actief bent; ESJ Etten-Leur neemt u alle zorgen uit handen. Volledig uitbesteden of selfservice met een applicatie in de cloud: alles is mogelijk. ESJ kijkt naar u en uw onderneming en biedt de dienstverlening die bij u past. De keuze is aan u.

 

ADVIES OP MAAT

Onze salaristeam in Etten-Leur beperkt zich niet uitsluitend tot het verwerken van de salarissen, maar kan u begeleiden op het gebied van:

  • arbeidsvoorwaarden

  • ziekte-verzuimverzekering of WIA-verzekering

  • toepassing van bedrijfspensioenregelingen

  • contacten met Belastingdienst en/of UWV

  • Arbo-dienst

Samen met u bekijken we welke fiscale en wettelijke bepalingen van toepassing zijn en welke keuze voor u en uw medewerker(s) optimaal is.

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

ESJ helpt ondernemers in Etten-Leur met hun salarisadministratie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie op de Bredaseweg 199 in Etten-Leur. Graag bespreken wij met u in een vrijblijvend gesprek al uw salarisvraagstukken. Op deze manier krijgt u een beter beeld bij de oplossingen die ESJ salarisadviesbureau biedt voor uw salarisadministratie. Wilt u eerst meer weten over onze diensten? Bel ons dan op 088 0320 600.

Neem contact op

*
*
*
*
*