U wilt zorgeloos ondernemen, dus u wilt er zeker van zijn dat de salarisverwerking, arbeidsvoorwaarden en alle andere arbeidszaken goed geregeld zijn. ESJ biedt u ondersteuning op maat. Ons team van ervaren salaris- en HR-professionals en arbeidsjuristen is deskundig en betrokken. Op basis van uw data geven onze specialisten deskundig en proactief advies. We geven u inzicht en signaleren kansen.

De specialisten van ESJ helpen u bij vragen zoals:

 • Hoe automatiseer ik mijn personeels- en salarisadministratie?
 • Kan ik op basis van data mijn verzuim terugdringen?
 • Welke koppelingen kan ik maken in mijn salarissystemen om mijn HR-zaken op orde te krijgen?
 • Hoe pas ik de werkkostenregeling toe?
   

ESJ Salaris en HR Online

Met ESJ Salaris en HR Online beheert u salaris- en HR-zaken digitaal op één platform. Er is een HR- en een Talentenmanagementmodule beschikbaar en u heeft een directe koppeling met onze payrollmodule Nmbrs®. Volledig uitbesteden of selfservice met een applicatie in de cloud: alles is mogelijk. De keuze is aan u.

We houden het graag overzichtelijk voor u. Als u klant bij ESJ bent of wordt, kunt u kiezen uit 3 pakketten. U ziet in één oogopslag welk pakket het beste bij u en uw organisatie past. Van salarisadministratie en integraties met pensioenfondsen tot digitale dossiers en arbeidsrechtelijk advies. En als uw organisatie groeit, groeien wij met u mee. Niet zeker welk pakket bij u past? Doe dan de HR Check!
 

HR automation

Wij kunnen voor u de volledige salaris- en HR-administratie automatiseren en digitaliseren.

Ons team kijkt samen met u naar de oplossing die bij u past. Welke documenten wilt u digitaliseren, welke workflows zijn handig, wat past bij uw organisatie en uw medewerkers? Alles met het doel om het voor u als ondernemer zo gemakkelijk mogelijk te maken en tijdwinst te boeken. Vanuit de geautomatiseerde processen wordt veel informatie verzameld, die u nieuwe inzichten voor groei en ontwikkeling van de organisatie op lange termijn biedt. Ook na implementatie blijven wij graag betrokken. Wilt u een gesprekspartner om af en toe eens mee te sparren? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.


Advies op maat

Ons team van salarisspecialisten beperkt zich niet uitsluitend tot het verwerken van de salarissen, maar begeleidt u ook op het gebied van:

 • Arbeidsvoorwaarden
 • Ziekteverzuimverzekering of WIA-verzekering
 • Toepassing van bedrijfspensioenregelingen
 • Contacten met Belastingdienst en/of UWV
 • Arbodienst

Samen met u bekijken we welke fiscale en wettelijke bepalingen van toepassing zijn en welke keuze voor u en uw medewerker(s) optimaal is.
 

Subsidie- en HR scan

Misschien betaalt u teveel sociale premies of maakt u (nog) geen gebruik van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Lees meer over de subsidie- en HR Scan.
 

Werkkostenregeling

De werkkostenregeling (WKR) blijft een lastig onderwerp. Voor werkgevers is het verplicht alle vergoedingen en verstrekkingen goed vast te leggen. En weet u zeker dat u alle mogelijkheden binnen de WKR benut? De WKR biedt immers ook voordelen, het zou zonde zijn als u hier geen gebruik van zou maken. ESJ zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan, maakt fiscale kansen inzichtelijk en leidt u door het doolhof van alle regels.
 

International Payroll

Voor salarisadministraties waar internationale of grensoverschrijdende zaken spelen of waarbij bijzondere uitvoeringswensen worden verlangd, kunt u contact opnemen met onze speciale afdeling International Payroll.

 

pakketten

We houden het graag overzichtelijk voor u. Daarom hebben wij 3 pakketten voor u samengesteld. U ziet in één oogopslag welk pakket het beste bij u en uw organisatie past. En als uw organisatie groeit, groeien wij met u mee.
 

 

 

Direct persoonlijk advies?

Jeroen van der Heijden
Jeroen van der Heijden

Senior Salaris en HR-adviseur

Stuur Jeroen een email

Bel Jeroen via +31 6 59816794

Direct persoonlijk advies?

Guido Sins
Guido Sins

Senior Salaris en HR-adviseur | Teamleider

Stuur Guido een email

Bel Guido via +31 6 86875062

meer weten?

Wilt u meer weten over salaris en HR dienstverlening? Guido vertelt u er graag over.

Heeft u geen tijd om te bellen of mailen? Klik op onderstaande button en u ziet wanneer Guido voor u beschikbaar is. Kies een datum en tijdstip en de afspraak staat meteen in uw en zijn agenda. 

Hoe gemakkelijk is dat!

Klik EN MAAK een afspraak met Guido.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.