Wilt u de salarisadministratie voor uw onderneming in Oosterhout uitbesteden? De specialisten van ESJ Oosterhout geven u inzicht door middel van een op maat gemaakt advies. Voor diverse vraagstukken met betrekking tot salarisadministratie kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u onder andere adviseren over loonkosten, verzekeringen, verzuimregelingen en belastingen. Wat u ook nodig heeft: wij zorgen voor een aanpak op maat.

 

ESJ OOSTERHOUT HELPT MET SALARISADMINISTRATIE

Voor het uitbesteden van uw salarisadministratie bent u bij ESJ Oosterhout aan het juiste adres. Wij kunnen deze administratie volledig van u overnemen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een selfservice met een applicatie in de cloud. U bepaalt zelf welke onderdelen van de salarisadministratie u wilt uitbesteden aan ESJ. Op deze manier bieden wij altijd een mogelijkheid die bij u past.

 

ESJ SALARIS EN HR ONLINE

Met ESJ Salaris en HR Online beheert u salaris- en HR zaken digitaal op één platform. Er is een HR- en een Talentenmanagementmodule beschikbaar en u heeft een directe koppeling met onze payrollmodule Nmbrs. Hierdoor worden de belangrijkste gegevens automatisch verwerkt in de salarisadministratie.

De HR module ondersteunt alle basisprocessen rondom in-, door- en uitstroom, terwijl de Talentenmanagementmodule uw medewerker helpt bij zijn ontwikkeling.

Beide modules kunnen ook afzonderlijk gekozen worden. U kiest enkel wat u nodig heeft. Onze adviseurs in Oosterhout vertellen u er graag meer over.

 

EEN PASSEND ADVIES

Als het om salarisadministratie gaat, is het belangrijk om een deskundig advies in te winnen. Daarom geven de specialisten van ESJ Oosterhout u graag een salarisadvies op maat. Ieder bedrijf is immers anders en heeft andere behoeften. Op basis van uw vraagstuk biedt ESJ Oosterhout dan ook een maatwerkoplossing.

 

CONTACT MET ESJ OOSTERHOUT

Uw salarisadministratie kunt u met een gerust hart overlaten aan ons salaristeam in Oosterhout. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 088-0320600 of mail ons op oosterhout@esj.nl. Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor aan de Hoevestein 16 om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

*
*
*
*
*