Openstaande vacatures voor belastingadviseurs

Belastingadviseur
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Belastingadviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout

Senior belastingadviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout

VACATURE BELASTINGADVISEUR

Bij ESJ zijn we op zoek naar een belastingadviseur om ons team te versterken. Bij ESJ staan expertise, een brede en toekomstgerichte blik en het optimaal benutten van kansen centraal. Jij gaat hier een belangrijke rol in spelen, samen met jouw team. Als belastingadviseur volg je de fiscale actualiteiten op de voet en geef je scherp advies aan klanten, zowel voor binnenlandse zaken als voor grensoverschrijdende situaties weet jij welke belastingregels van toepassing zijn. Als belastingadviseur los je complexe casussen op, analyseer je de fiscale positie in de jaarrekening en sta je klanten in alle fasen van het ondernemerschap bij met onafhankelijk fiscaal advies. Naast het verlenen van fiscaal advies ben je de sparringpartner van de ondernemer. Wil je meer weten over de vacature belastingadviseur bij ESJ? Lees dan vooral hieronder verder. We vertellen je graag wat deze vacature inhoudt, wat we van jou als belastingadviseur verwachten en wat ESJ jou biedt.
 

BELASTINGADVISEUR VACATURE

Als belastingadviseur ken je de ins en outs van het belastingvak. Je bent op de hoogte van de fiscale regels en actualiteiten en ziet belastingtechnische vraagstukken niet als probleem, maar als uitdaging. Jij weet als geen ander wat je taken zijn als belastingconsulent, maar wat verwachten wij bij ESJ precies van jou in deze belastingconsulent vacature? Binnen ESJ ben je als belastingadviseur een persoonlijk adviseur van de klant.

Wij zoeken een belastingadviseur die beschikt over de volgende competenties:

Ondernemend en proactief

Zelfstandig

Communicatief vaardig

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Vaardigheden in leiderschap

Teamspeler

Klantgerichte instelling

Flexibel

Uiteraard beschik je over een afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar. Daarbij vind je het leuk om werkstudenten te coachen en te begeleiden.
 

BIJ ESJ WERKEN ALS BELASTINGADVISEUR

Als belastingadviseur kun je uiteraard diverse vacatures vervullen. Maar waarom zou je kiezen voor ESJ? ESJ Financial Engineering is een bedrijf dat altijd het beste wil voor onze klanten en onze medewerkers. Werken voor ESJ is werken voor een van de meest uitdagende bedrijven die Zuidwest-Nederland kent. Bij ESJ gaan we continu mee met veranderingen en blijven we doorgroeien. Het is dan ook zo dat wij jou de mogelijkheid bieden om je verder te ontwikkelen, op persoonlijk en zakelijk gebied. Zodra je bij ESJ aan de slag gaat als belastingadviseur krijg je toegang tot onder andere de ESJ Campus. Hier vind je een breed en divers aanbod aan workshops, trainingen en opleidingen. Deze cursussen worden georganiseerd door Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Tilburg.
 

BEL ONS
 

ESJ-ARBEIDSVOORWAARDEN VOOR BELASTINGADVISEUR VACATURES

Om jouw persoonlijke groei binnen ESJ als belastingadviseur verder te faciliteren, bieden we ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Uiteraard staan we ervoor open om het pakket naar jouw (persoonlijke) wens af te stemmen als je reageert op deze belastingadviseur vacature.

Zo kun je bij ons het volgende verwachten:

Een aantrekkelijk salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

Onbeperkt leren bij de ESJ Campus.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen.

Gratis lunch op kantoor.

IPhone en laptop naar keuze.

Volledig betaalde pensioenregeling en opties tot bijsparen.

27 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen.

Afhankelijk van de functie: vrije keuze in leaseauto.

Onbeperkt toegang tot online consulten met psychologen van OpenUp.

Collectieve ziekenkostenverzekering.

Thuiswerkvergoeding mogelijk.

Wil je meer weten over deze belastingadviseur vacature of wil je van onze collega’s horen hoe ze het werken bij ESJ ervaren? Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via +31659880893 of werkenbij@esj.nl.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*