ESJ is een accountants- en advieskantoor met een sterk fiscale focus. We helpen bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Onze fiscalisten volgen de actualiteiten op de voet en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

 
Ondernemer en privé

Het regelen van een pensioenvoorziening, een huwelijk of echtscheiding, schenken of erven; als ondernemer moet u vaak belangrijke beslissingen nemen. Beslissingen die vaak complex en ingrijpend zijn. Een persoonlijke financiële planning helpt u om zaken goed in beeld te krijgen, zodat u het geheel blijft overzien.

ESJ staat u bij met onafhankelijk fiscaal advies tijdens alle fasen van uw ondernemerschap. Samen zorgen we dat u zakelijk en privé alles goed op orde heeft, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Uw persoonlijke financiële planning staat bij ons centraal. Uw persoonlijke adviseur kent uw situatie van A tot Z, u mag daarom altijd rekenen op een op maat gemaakt advies.

Lees meer over wat ESJ voor u kan betekenen op onze themapagina ondernemer & privé.
 

KWALITEIT

Voor u als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet u erop kunnen rekenen dat uw belastingadviseur úw belangen dient en dat hij alle ins en outs kent van het belastingvak. Zo bent u verzekerd van de optimale oplossing. ESJ Financial Engineering is een erkend RB Kantoor. Het RB is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB en waarborgt de kwaliteit voor u als ondernemer. Alle leden van het RB zijn namelijk gebonden aan het Reglement Tuchtrechtspraak.

Direct persoonlijk advies?

Alphons van de Ven
Alphons van de Ven

Belastingadviseur

Stuur Alphons een email

Bel Alphons via +31 6 53447161

Lees meer over

Loading...

Rekentool Box 3 heffing

Bereken met deze rekentool uw vermogensrendementsheffing (belasting over vermogen in box 3).

Transfer pricing

Ondernemingen moeten transparanter worden richting de fiscus. De transfer pricing wetgeving heeft hierbij een belangrijke rol.

Minder belasting betalen

Er zijn voor zowel uw vennootschap als voor uzelf mogelijkheden om de belastingdruk te verlichten en zelfs grotendeels weg te nemen.

Internationaal ondernemen

In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor bedrijven. ESJ is er voor ondernemers die internationaal zaken doen.

Bedrijfspand: zakelijk of privé?

Bij de aanschaf van een bedrijfspand krijgt u met verschillende fiscale en juridische aspecten te maken. We zetten er een aantal op een rij.

Doing Business in the Netherlands

Speciaal voor buitenlandse ondernemers die van plan zijn om zich in Nederland te vestigen, heeft ESJ een Engelstalige brochure ontwikkeld.

Zakendoen met het buitenland

Bent u op zoek naar nieuwe afzetmarkten voor uw producten of diensten? Bereid dit dan goed voor!

Ruim baan voor ondernemende ANBI's

Voor stichtingen en verenigingen die een algemeen maatschappelijk of sociaal belang nastreven, kent de vennootschapsbelasting een winstvrijstelling.

Belastingbesparing met innovatiebox

Bekijk of u als MKB ondernemer in aanmerking komt voor subsidies of fiscale tegemoetkomingen.

Concernregeling vennootschapsbelasting

Het huidige fiscale-eenheidsregime vennootschapsbelasting is niet EU-proof en daarom wil de staatssecretaris van Financien een nieuwe concernregeling invoeren.

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.