ESJ is een accountants- en advieskantoor met een sterk fiscale focus. We helpen bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Onze fiscalisten volgen de actualiteiten op de voet en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

 
Ondernemer en privé

Het regelen van een pensioenvoorziening, een huwelijk of echtscheiding, schenken of erven; als ondernemer moet u vaak belangrijke beslissingen nemen. Beslissingen die vaak complex en ingrijpend zijn. Een persoonlijke financiële planning helpt u om zaken goed in beeld te krijgen, zodat u het geheel blijft overzien.

ESJ staat u bij met onafhankelijk fiscaal advies tijdens alle fasen van uw ondernemerschap. Samen zorgen we dat u zakelijk en privé alles goed op orde heeft, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Uw persoonlijke financiële planning staat bij ons centraal. Uw persoonlijke adviseur kent uw situatie van A tot Z, u mag daarom altijd rekenen op een op maat gemaakt advies.

Lees meer over wat ESJ voor u kan betekenen op onze themapagina ondernemer & privé.
 

KWALITEIT

Voor u als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet u erop kunnen rekenen dat uw belastingadviseur úw belangen dient en dat hij alle ins en outs kent van het belastingvak. Zo bent u verzekerd van de optimale oplossing. ESJ Financial Engineering is een erkend RB Kantoor. Het RB is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB en waarborgt de kwaliteit voor u als ondernemer. Alle leden van het RB zijn namelijk gebonden aan het Reglement Tuchtrechtspraak.

Daarnaast is ESJ aangesloten bij De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). De NOB is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland. 

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.