Duaal accountancy vacature

Bij ESJ hebben wij momenteel een duaal accountancy vacature openstaan. Dit biedt jou de mogelijkheid om de kennis van jouw studie in de praktijk toe te passen binnen ons kantoor. Zo kun jij de start van jouw carrière direct goed vormgeven. Wij bieden je de mogelijkheid om naast jouw studie ervaring op te doen in het werkveld. Ook zal je snel genoeg merken dat je jouw kennis verdiept en verbreedt tijdens het uitvoeren van jouw taken bij ESJ. Ben je benieuwd hoe de vacature duaal accountancy er bij ons uitziet? Of wil je weten hoe het is om te werken voor ESJ Financial Engineering? Lees dan hieronder verder voor meer informatie.
 

Vacatures duaal accountancy

Ondanks het feit dat je nog aan het studeren bent, of binnenkort gaat starten met jouw studie, ben je voor ons vanaf het begin een volwaardig medewerker. Dit betekent dan ook dat jij eigen verantwoordelijkheden krijgt. Zo hebben wij verschillende klanten, met name MKB-bedrijven, die bij verschillende vraagstukken jouw hulp nodig hebben. Jij pakt deze vraagstukken op en beantwoordt deze professioneel en zorgvuldig. Daarnaast help je onze klanten ook met hun financiële administratie, zoals het bijwerken van de balans of het opstellen van een winst- en verliesrekening. Zijn er dingen onvolledig of zie je mogelijkheden tot verbetering? Dan is het aan jou om dit zorgvuldig en duidelijk te communiceren naar onze klanten. Uiteraard sta je er niet alleen voor om deze taken uit te voeren. Zo werk je altijd samen in teamverband en word je begeleid door onze accountancy experts. Aan de volgende functie-eisen hechten wij ook veel waarde:

  • Je bent communicatief vaardig en duidelijk.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.
  • Je hebt er geen problemen mee om zelfstandig aan de slag te gaan en om jouw collega’s te raadplegen voor advies.
  • Je hebt een werkhouding die wordt gekarakteriseerd door leergierigheid en verantwoordelijkheid.

Uiteraard bieden wij jou ook veel verschillende mogelijkheden om door te groeien en je verder te ontwikkelen binnen de vacatures duaal accountancy. Daarover vertellen we je hieronder graag meer.
 

Leren werken als accountant

Als je besluit om te reageren op deze duaal accountancy vacature, dan zul je in de praktijk leren werken als accountant. Wij vinden het echter belangrijk dat jij naast het toepassen van jouw kennis ook de mogelijkheid krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen. Daarom bieden wij jou onbeperkte toegang tot de ESJ Campus. Hier kun jij deelnemen aan tal van workshops, cursussen en trainingen. Deze leerprogramma’s worden onder andere samengesteld door de Universiteit van Tilburg en Nyenrode. Dit biedt jou de mogelijkheid om continu door te groeien en het beste uit zowel deze baan als jouw studie te halen.

Als volwaardig werknemer binnen de duaal accountancy vacature profiteer je ook nog eens van een pakket aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je een salaris dat meestijgt naarmate jij je verder ontwikkelt. Ook profiteer je van optimale flexibiliteit doordat wij een iPhone naar keuze en laptop voor jou beschikbaar stellen. Daarnaast bieden we een gratis lunch op kantoor.
 

Solliciteer nu!

Uiteraard vertellen onze accountancy experts en ESJ collega’s jou graag meer over deze vacature duaal accountancy. Ben je benieuwd of enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op en wij beantwoorden graag jouw vragen. Wij nodigen je van harte uit om te reageren op de duaal accountancy vacature!

Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via  +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

 

 

 

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg