Hanneke Joris (2).jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Heb je een aantal jaren ervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging? Als je goed bent in je vak, bereid bent om te leren en positief bijdraagt aan scherpzinnige en innovatieve oplossingen voor onze klanten, dan krijg je alle kans om je carrièreplanning een flinke boost te geven.

 

Als ervaren assistent-accountant ondersteun je de relatiebeheerder bij strategische en tactische vraagstukken van ondernemers en word je betrokken bij het verder uitbouwen van onze accountancy en bedrijfsadviespraktijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en analyseren van (complexe) jaarrekeningen en financiële gegevens en coach je beginnend assistent-accountants.

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de MKB-praktijk.

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie.

Je bent flexibel, alert op ontwikkelingen in de markt; “nieuwsgierig” en vernieuwend.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

Je hebt een ondernemende en klantgerichte instelling.

Je vindt het een uitdaging om naast vaktechniek ook je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

Met GoodHabitz heb je vrij en onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen die je helpen het maximale uit jezelf te halen.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een erg goede studieregeling, pensioen dat voor je wordt betaald, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Jeroen Maaike (1).jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

Voor onze vestiging in Oosterhout zijn wij op zoek naar een ervaren Assistent Accountant. We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze samenstelpraktijk.

Werken bij ESJ

Wil jij weten wat werken bij ESJ zo leuk en uitdagend maakt? Onze collega's vertellen je graag over hun eigen ervaringen!

“Binnen ESJ krijg ik alle mogelijkheden om het maximale uit mezelf te halen.”

MARTIN DAM Assistent-Accountant

Martin Dam.png

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Maaike Mensing (HR Manager)

Stuur Maaike een mail Bel Maaike via (088) 0320 600
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Accountant AA

Fulltime Etten-Leur

Wij zijn voor onze samenstel- en adviespraktijk op zoek naar ambitieuze en gedreven accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen.

Accountant AA

Fulltime Parttime Zwijndrecht

We zijn ter uitbreiding van onze samenstelpraktijk op zoek naar een tekeningsbevoegde Accountant.

Assistent Accountant beginnend

Fulltime Parttime Etten-Leur

We zoeken voor onze samenstel- en adviespraktijk naar ambitieuze en gedreven assistent-accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen.

Assistent Accountant beginnend

Fulltime Parttime Oosterhout

Wij zijn op zoek naar assistent-accountants, die zich elke dag verder willen ontwikkelen. Werken en leren gaat bij ons hand in hand!

Assistent Accountant ervaren

Fulltime Parttime Etten-Leur

We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

Assistent Accountant Internationaal

Fulltime Etten-Leur

Binnen onze internationale samenstelpraktijk bieden wij je een uitdagende functie met internationale focus en een gevarieerd taken- en klantenpakket!

Administratief medewerker

Fulltime Parttime Etten-Leur, Oosterhout

Voor onze samenstel- en adviespraktijken in Etten-Leur en Oosterhout zijn we op zoek naar een gedreven en leergierige administratief medewerker.