Sander Ed (2).jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Wij zijn op zoek naar een ervaren en commercieel ingestelde Corporate Finance adviseur die zich nog elke dag verder wil ontwikkelen. Je wordt, afhankelijk van jouw interesses en talenten, betrokken bij het verder uitbouwen van de Corporate Finance praktijk met als standplaats onze vestiging in Oosterhout.

 

Als Corporate Finance adviseur adviseer je ondernemers, aandeelhouders en bestuurders over uiteenlopende bedrijfseconomische vraagstukken op het gebied van koop- en verkoop. Je bent verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket, waaronder:

  • Het initiëren en uitvoeren van koop- en verkooptrajecten
  • Bedrijfswaarderingen,
  • Meewerken aan de uitvoering van due diligenceonderzoeken,
  • Opstellen van informatiememoranda en zoeken naar geschikte overnamekandidaten,
  • Onderhouden van een M&A relevant lokaal netwerk.

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je beschikt over een afgeronde WO opleiding in de richting Finance.

Je hebt minimaal 5 tot 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van M&A.

Je bent 32-40 uur beschikbaar.

Je bent alert op kansen en nieuwe situaties en weet hoe daar naar te handelen. Je bent je bewust van de ontwikkelingen en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.

Je denkt in oplossingen, kunt snel schakelen en hebt interesse in complexe vraagstukken.

Je bent een gedreven teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands en Engels).

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan verder uitgestippeld.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een thuiswerkvergoeding en auto naar keuze of mobiliteitsbudget.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Jeroen Maaike (4).jpg

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze adviespraktijk.

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Junior Corporate Finance adviseur

Fulltime Parttime Oosterhout

Zoek je zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en leuke collega’s van wie je veel kunt leren? Dan ben je bij ESJ aan het juiste adres!