CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding.

Een PDL en/of VPS diploma is een pré.

Enkele jaren praktijkervaring als salarisadministrateur.

Affiniteit met automatisering en digitalisering.

Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en werkt resultaatgericht.

Je beschikt over een flexibele, leergierige en proactieve instelling, Je vindt het geen probleem om ad hoc te werken en vindt het een uitdaging om nieuwe ontwikkelingen je zo snel mogelijk eigen te maken.

Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Engels en Nederlands).

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Een verantwoordelijke en afwisselende baan. Door goed te zijn in je vak en je verbonden te voelen met onze organisatie krijg je de ruimte om jezelf en het team te ontwikkelen.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen, waaronder deelname aan Professional programma's, pensioen dat voor je wordt betaald, minimaal 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch op kantoor!

Communiceren, coachen en begeleiden zijn bij ons van groot belang. Onze ESJ Campus helpt je bij het realiseren van je persoonlijke ambities en stelt je in staat om uit te groeien tot een volwaardig HRM-professional.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Jeroen Maaike (2).jpg

FINANCIELE TALENTEN TELLEN MEE BIJ ESJ

ESJ is de carrière boost voor financieel talent. Iedereen telt mee bij ESJ en als Salaris & HR-adviseur ben jij daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot een volwaardige Salarisprofessional. Als Salaris & HR-adviseur ga jij je bezighouden met interessante vraagstukken binnen het vakgebied salarisadministratie en HR. Ben jij klaar voor deze uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket?

 

Als Salaris & HR-adviseur ben je sparringpartner voor onze klanten op het gebied van salaris en personeel. Je denkt mee in nieuwe oplossingen en handelt zo efficiënt mogelijk de salarisadministraties af, waarbij er optimaal gebruikt wordt gemaakt van onze HR-automatiseringsmogelijkheden en onze specialistische dienstverlening. Ook adviseer je op proactieve wijze op het gebied van salarissen, CAO’s, sociale verzekeringen en loonheffingen en eerstelijns HR-vraagstukken.

 

Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s en werkt samen in een team van ongeveer 20 personen op ons mooie kantoor in Zevenbergen. Voor jou vindt een goed inwerktraject plaats waarbij je uitgebreid kennismaakt met onze dienstverlening en softwarepakket NMBRS. Ook kun je altijd terugvallen op de kennis en ervaring van jouw teamgenoten. Ben jij klaar voor deze stap?

Werken bij ESJ

Wil jij weten wat werken bij ESJ zo leuk en uitdagend maakt als HR adviseur? Onze collega's vertellen je graag over hun eigen ervaringen!

“Met ESJ een gestroomlijnd Salaris & HR-proces! Dat is waarmee ik mij dagelijks bezighoud. Door de grote verscheidenheid aan klanten, is elke opdracht weer anders en uitdagend. Ook krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de dingen op mijn manier te doen. En heel fijn is de lol met collega's en de flexibiliteit die ik heb bij ESJ!”

GUIDO SINS Salaris en HRM-adviseur / HR Automation

Guido Sins.png
Maaike Mensing nieuw.jpg

HR Manager bij ESJ

Maaike Mensing is HR Manager bij ESJ. In de tijd dat ze bij ESJ werkt, is haar duidelijk geworden dat ze veel vrijheid krijgt om te doen wat ze leuk vindt en zich daar ook echt in te ontwikkelen.

Bekijk meer ervaringen van collega's

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Traineeship HR- en Salarisadministratie

Fulltime Parttime Zevenbergen

Voor onze vestiging in Zevenbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven starter voor ons Traineeship HR- en Salarisadministratie!

HR- en Salarisadministrateur

Parttime Etten-Leur

Wij zijn op zoek naar een HR- en Salarisadviseur voor ons kleine en hechte International Payroll team in Etten-Leur!

Junior Salarisadministrateur

Fulltime Parttime Zevenbergen

Onze (inter)nationale loonadviespraktijk is sterk groeiende. Jouw expertise kunnen wij direct gebruiken!