Openstaande vacatures voor accountants

Accountant AA
Fulltime Etten-Leur

Accountant AA
Fulltime Oosterhout

Assistent Accountant beginnend
Fulltime/Parttime Etten-Leur

OP ZOEK NAAR EEN BAAN ALS ACCOUNTANT?

Overweeg jij om aan de slag te gaan als accountant? Of ben je al accountant, maar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze samenstel- en adviespraktijk in Zwijndrecht en Etten-Leur zijn we altijd op zoek naar ambitieuze en gedreven accountants. Wil jij jouw carrière voortzetten of starten in financiële administratie en controle? Wij bieden je de kans om te beginnen in een omgeving waarin jouw ontwikkeling op professioneel en persoonlijk gebied centraal staat. Je draait vanaf dag één mee in de dagelijkse praktijk met onze klanten. Maakt dit je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
 

WAT DOET ESJ?

Bij ESJ geven we al sinds jaar en dag advies op maat aan andere bedrijven op het gebied van financiën, belastingen, corporate finance en HR. We zijn een middelgroot kantoor, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen: van ondernemers tot multinationals. Wij staan voor technologische innovatie, maar ook voor de menselijke maat. Daarom werken we met korte lijnen en komen met concrete oplossingen voor onze klanten.
 

ACCOUNTANCY WERKEN EN LEREN

Bij ons staat jouw ontwikkeling als accountant centraal. Werken en leren gaan hand in hand, omdat we het essentieel vinden dat jij op professioneel en persoonlijk gebied groeit. Hiervoor hebben we een carrièreprogramma ingericht. Bij ESJ begin je altijd met een kantoorintroductie en onboarding programma, waardoor je kennis maakt met onze mensen, werkprocessen en cultuur.

Om een vliegende start te maken, ga je direct aan de slag bij klanten. Wij werken altijd met een vast team per klant. Hierdoor krijg je ook als professional de mogelijkheid om de financiële administratie volledig te doorgronden en jouw klant optimaal te adviseren. Als accountant volg je altijd een vakinhoudelijk programma, maar er is ook ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je hebt de mogelijkheid om je carrière te plannen via de ESJ Campus. We brengen jouw talenten en ambities in kaart en maken een persoonlijk ontwikkelingsplan. We helpen je jouw loopbaan op een manier in te richten die perfect aansluit op jouw wensen en kwaliteiten.

Bij ESJ bieden we je goede voorwaarden:

Aandacht voor jouw persoonlijke ambities en hoe je deze in jouw team kunt waarmaken.

Afwisselend en inhoudelijk werk, gecombineerd met een fijne werksfeer.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Een aantrekkelijk salaris en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studieregeling, pensioenfonds, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, een thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid tot een lease auto via ESJ of korting op een private lease auto.

BEL ONS
 

WERKEN BIJ EEN ACCOUNTANTSKANTOOR

Accountancy en audits maken vanaf de start van ons kantoor onderdeel uit van onze dienstverlening. Wij helpen ondernemingen de juiste keuzes te maken door inzicht te creëren in cijfers en financiën. Wij staan voor kwalitatieve en nuchtere dienstverlening. Een accountant van ESJ weet van wanten en denkt met klanten mee bij het nemen van beslissingen. Herken jij jezelf hierin?

Bij ESJ zoeken we iemand die:

Een relevante afgeronde opleiding heeft op het gebied van accountancy. Heb je je RA titel nog niet? Geen probleem, deze kun je bij ons behalen.

Proactief is en graag zelf het initiatief neemt.

Een teamspeler is, maar ook zelfstandig kan werken.

Oog heeft voor detail en secuur werkt.

Helder en duidelijk kan communiceren.

Mensgericht is en goed kan omgaan met zowel collega’s als klanten.

Een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft.

SOLLICITEER NU!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar ESJ? Klik hier om onze vacatures te bekijken. Wil je eerst meer weten of van onze collega’s horen hoe ze het vinden om bij ESJ te werken? Neem dan contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*