ESJ Audit & Assurance B.V. verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast biedt ESJ Audit u verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering. Van wettelijke en vrijwillige accountantscontroles tot beoordelingsopdrachten, pre-audit service, IT-audit en subsidiecontroles.
 

ESJ Audit & Assurance B.V. heeft de vereiste vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij zijn daarmee bevoegd om een financiële audit en wettelijke controles uit te voeren.

Wilt u weten of uw onderneming wettelijk controleplichtig is of wordt? Onze audit specialisten informeren u over de aandachtspunten die voor uw organisatie van belang zijn.

Een financiële audit biedt u praktische aanbevelingen om risico’s te beperken en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit doen we voor bedrijven, instellingen en non-profitorganisaties. Van automotive, transport, logistiek en retail tot schouwburgen en zorginstellingen. We zorgen ervoor dat u ondersteund wordt door een controlespecialist met kennis van, en ervaring in uw branche.

Waar het in uw bedrijf stopt, pakken we bij ESJ de draad graag op. Met ESJ Audit  heeft u alles onder controle.
 

INTERNATIONALE OPDRACHTEN

ESJ is nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiënteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Zo treden we bij grensoverschrijdende controles op als groepsaccountant voor ondernemingen met buitenlandse deelnemingen en zijn we als component accountant ondersteunend aan buitenlandse (big four) kantoren. ESJ is een actief lid van Allinial Global, een internationaal genootschap van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren. Via Allinial Global hebben wij altijd toegang tot lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.
 

Maak kennis met ESJ Audit

Wilt u weten wat de accountants en registeraccountants van ESJ Audit voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een heldere offerte.

Direct persoonlijk advies?

Eric Biemans
Eric Biemans

Registeraccountant

Stuur Eric een email

Bel Eric via +31 6 51508975

Direct persoonlijk advies?

Johan Schouls
Johan Schouls

Registeraccountant

Stuur Johan een email

Bel Johan via +31 6 55707358

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.