ESJ Audit & Assurance B.V. verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast biedt ESJ Audit u verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering. Van wettelijke en vrijwillige accountantscontroles tot beoordelingsopdrachten, pre-audit service, IT-audit en subsidiecontroles.
 

ESJ Audit & Assurance B.V. heeft de vereiste vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij zijn daarmee bevoegd om een financiële audit en wettelijke controles uit te voeren.

Wilt u weten of uw onderneming wettelijk controleplichtig is of wordt? Onze audit specialisten informeren u over de aandachtspunten die voor uw organisatie van belang zijn.

Een financiële audit biedt u praktische aanbevelingen om risico’s te beperken en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit doen we voor bedrijven, instellingen en non-profitorganisaties. Van automotive, transport, logistiek en retail tot schouwburgen en zorginstellingen. We zorgen ervoor dat u ondersteund wordt door een controlespecialist met kennis van, en ervaring in uw branche.

 

INTERNATIONALE OPDRACHTEN

ESJ is nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiënteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Zo treden we bij grensoverschrijdende controles op als groepsaccountant voor ondernemingen met buitenlandse deelnemingen en zijn we als component accountant ondersteunend aan buitenlandse (big four) kantoren. ESJ is een actief lid van Allinial Global, een internationaal genootschap van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren. Via Allinial Global hebben wij altijd toegang tot lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.
 

MAAK KENNIS MET ESJ AUDIT

Wilt u weten wat de accountants en registeraccountants van ESJ Audit voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een heldere offerte.

 

 

 

 

Lees meer over audit

Accountantscontrole

Aan de jaarrekening wordt veel belang gehecht. Bankiers, leveranciers, aandeelhouders en de belastingdienst nemen beslissingen op basis van de jaarrekening van uw organisatie.

Vrijwillige controle

Steeds meer ondernemers en bestuurders laten de jaarrekening van hun bedrijf vrijwillig controleren.

Wettelijke controle

Voor sommige ondernemingen is wettelijk vastgelegd dat zij controleplichtig zijn en een jaarrekening volgens specifieke richtlijnen moeten opstellen.

IT Audit

IT maakt bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter. Bijna alle registraties vinden digitaal plaats. Daarom heeft IT een belangrijke plaats in de audits van ESJ.

Beheersscan

Kunt u op vakantie zonder zorgen om uw onderneming? Weet u zeker dat in uw bedrijf geen onregelmatigheden voorkomen? Is het antwoord NEE, dan bevelen wij u onze scan aan.

Meer assurance

De audit specialisten van ESJ zijn er voor elk vraagstuk waarbij de onafhankelijke en deskundige expertise van een assurance accountant is vereist.

Charity Audit

Een stichting moet jaarlijks verantwoording afleggen over de inkomsten, uitgaven en de gerealiseerde doelen.

Onze mensen

Het team van ESJ Audit voert door het hele land audit- en assurancewerkzaamheden uit voor profit en non-profitorganisaties.

Disclaimer

Lees hier de disclaimer van ESJ Audit & Assurance.

Onze andere diensten

Accountancy

Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken, is inzicht in de cijfers en financiën belangrijk. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u beslissingen moet nemen. Bij ESJ bent u aan het juiste adres.

Belastingadvies

ESJ helpt bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

Audit

ESJ Audit verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering.

Corporate Finance

Ons team van toegewijde en enthousiaste adviseurs staat klaar om u te adviseren en optimaal te begeleiden. Samen met u vinden we de oplossing die het best past bij uw onderneming, maar ook bij uw levensfase en levensstijl.

HR- en Salarisadvies

Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten en verhoogt uw rendement. De HR professionals van ESJ ondersteunen u graag bij al uw personele vraagstukken.

Overige diensten

Onze specialisten helpen u ook graag met deze diensten!