Openstaande vacatures voor belastingadviseurs

Belastingadviseur
Fulltime/Parttime Etten-Leur

Belastingadviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout

Senior belastingadviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout

VACATURE FISCALIST

ESJ is op zoek naar een fiscalist ter versterking van het team. Bij ESJ staat expertise, een brede en toekomstgerichte blik en het optimaal benutten van kansen centraal. Als fiscalist bij ESJ speel jij hier een grote rol in. Je weet als fiscalist de klant bij te staan in binnenlandse en buitenlandse activiteiten en geeft hieromtrent de juiste fiscale adviezen. Bij ESJ leggen we de lat hoog: we hechten veel waarde aan kwaliteit. Staat er een bedrijfsopvolging op de planning? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de renteaftrek? Als fiscalist weet jij de antwoorden toe te passen op de juiste casus. Je bent daarnaast de sparringpartner van de ondernemer. Ben je benieuwd naar meer informatie over de vacature fiscalist bij ESJ? We vertellen je er graag meer over. Je leest wat wij als fiscalist van jou verwachten en wat ESJ jou biedt.
 

FISCALIST VACATURE

Als fiscaal adviseur dien je de belangen van de klant en ken je de ins en outs van het belastingvak. Je helpt klanten de juiste keuzes te maken en staat ze bij in elke fase van het ondernemerschap. Of het nu gaat om een pensioenvoorziening, een schenking of een bedrijfsopvolging: jij bent op de hoogte van de fiscale regels en actualiteiten. Ontwikkelingen binnen de fiscaliteit staan immers nooit stil.

Wat verwachten wij bij ESJ precies van jou in deze fiscalist vacature? Binnen ESJ ben je als fiscalist een persoonlijk adviseur van de klant.

In een fiscalist zoeken we iemand die beschikt over de volgende competenties:

Ondernemend en proactief

Zelfstandig

Communicatief vaardig

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Vaardigheden in leiderschap

Goed kunnen samenwerken

Klantgerichte instelling

Flexibel

Uiteraard beschik je over een afgeronde studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar. Daarbij vind je het leuk om werkstudenten te coachen en te begeleiden.
 

BIJ ESJ WERKEN ALS FISCALIST

Bij ESJ hechten we veel waarde aan kwaliteit en om kwaliteit te kunnen leveren, is ontwikkeling cruciaal. Dat staat bij ESJ dan ook centraal: kiezen voor ESJ is kiezen voor een bedrijf waar je kunt doorgroeien en waar je je kunt blijven ontwikkelen. We bieden je graag de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op vele vlakken. Start je als fiscalist bij ESJ? Dan krijg je toegang tot de ESJ Campus. Je vindt daar onder andere workshops en trainingen die je kunt volgen, allen georganiseerd door Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Tilburg.

BEL ONS
 

ESJ-ARBEIDSVOORWAARDEN VOOR FISCALIST VACATURES

Dat ESJ veel waarde hecht aan jouw persoonlijke groei zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden.
Uiteraard staan we ervoor open om het pakket naar jouw (persoonlijke) wens af te stemmen als je reageert op deze fiscalist vacature.

Zo kun je bij ons het volgende verwachten:

Een aantrekkelijk salaris, welke meegroeit met jouw ontwikkeling.

Onbeperkt leren bij de ESJ Campus.

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen.

IPhone en laptop naar keuze.

Volledig betaalde pensioenregeling en opties tot bijsparen.

27 vakantiedagen bij fulltime dienstverband en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen.

Private lease korting.

Afhankelijk van de functie: vrije keuze in lease-auto.

Collectieve ziektekostenverzekering.

Thuiswerkvergoeding mogelijk.

Gratis lunch op kantoor.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

Bij ESJ verleggen we grenzen en bieden we concrete oplossingen. Kun jij je vinden in deze fiscalist vacature en wil je meer weten of wil je van onze collega’s horen hoe ze het werken bij ESJ ervaren? Reageer dan nu.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Op zoek naar meer gerelateerde vacatures? Klik dan hier.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*