In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor bedrijven. Doet u al jarenlang zaken over de grens of bent u zich nog aan het oriënteren? ESJ is er speciaal voor ondernemers die internationaal zaken doen. De belastingadviseurs van ESJ begeleiden u bij het realiseren van uw internationale plannen.
 
GA GOED VOORBEREID VAN START

Of het nu gaat om import, export of het openen van een vestiging in het buitenland, alles start met een goede voorbereiding. Onze specialisten zijn op de hoogte van de actuele (internationale) wet- en regelgeving en weten hoe u risico’s kunt vermijden. Lees alvast ons artikel Zakendoen met het buitenland voor meer informatie.
 

INTERNATIONAAL ADVIES

U wilt een vestiging openen in het buitenland. Hoe zit het met de lokale regelgeving voor uw branche? Welk btw-tarief moet u hanteren? En zo zijn er nog veel meer vragen die vantevoren beantwoord moeten worden. ESJ is aangesloten bij Allinial Global, een toonaangevende internationale associatie op het gebied van internationaal ondernemen, audit & assurance, belastingadvies en corporate finance. Wanneer u over de grens gaat ondernemen, profiteert u dus van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.

Voor al uw vragen op het gebied van expat services, transfer pricing, internationale auditsgrensoverschrijdende btw, financiering etc. kunt u terecht bij het Tax Corporate team van ESJ.
 

VERMOGENSPLANNING

Ook voor al uw vragen over internationale vermogensplanning, emigratie of de aankoop van een tweede woning in het buitenland, kunt u een beroep doen op ESJ. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Direct persoonlijk advies?

Alphons van de Ven
Alphons van de Ven

Belastingadviseur

Stuur Alphons een email

Bel Alphons via +31 6 53447161