Ook in het MKB draagt een goed personeelsbeleid bij aan het succes van een bedrijf. Bent u als MKB ondernemer op zoek naar professioneel HR advies? De HR adviseurs van ESJ bieden u ondersteuning op maat. Van loonstrook tot recruitment.

 

Hoe kan de HR adviseur van ESJ u helpen?

U bent verantwoordelijk voor uw personeel en het naleven van heel veel wetten en regels. Wij nemen u als MKB-er bij de hand door het doolhof van alle regels. Maar vindt u het ook lastig om goed personeel te werven of vraagt u zich af of uw arbeidsvoorwaarden marktconform en fiscaal vriendelijk zijn? Ook dan kunt u een beroep doen op onze afdeling HR advies. Hieronder in het kort een opsomming van onze HR diensten:

 • Recruitment
  Binnen het HR beleid is recruitment een belangrijk onderdeel. Onze HR adviseurs zorgen ervoor dat u net wel die goede kandidaat op gesprek krijgt.
 • Arbeidsvoorwaarden
  Hoe ontwerpt u een Arbeidsvoorwaardenbeleid, vertaald naar de visie van uw bedrijf? Aan welke voorwaarden moet een beloningsbeleid voldoen? Met HR advies van ESJ staat u als MKB ondernemer sterker.
 • Verzuim en re-integratie
  Wanneer u verzuim op de juiste manier aanpakt, loopt u financieel minder risico. De verzuimcoaches van ESJ helpen u als MKB ondernemer grip te krijgen op verzuim binnen uw organisatie.
 • Subsidies
  Misschien betaalt u teveel sociale premies en maakt u (nog) geen gebruik van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Het HR team van ESJ brengt het voor u in kaart.
 • Ontslagtrajecten
  Bij een ontslagtraject is het van belang dat u op tijd weet welke stappen u moet zetten. Onze HR adviseurs maken zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.

 

HR advies voor mkb met esj hr online

Hoe complex uw vraagstuk ook is; ESJ HR advies zorgt voor helderheid en duidelijkheid. Daarnaast bieden wij diverse tools, waarmee u de HR-administratie eenvoudig kunt beheren. Zo is bijvoorbeeld ESJ HR online perfect voor een MKB bedrijf. Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

 • Automatisering van uw gehele HR administratie
 • Nieuwe collega’s maken op een aantrekkelijke manier kennis met uw organisatie via het onboardingsprogramma
 • Verhoging van de efficiency en kwaliteit van uw recruitmentproces.

 

Wij staan voor u klaar

Wilt u zorgeloos ondernemen en er zeker van zijn dat de salarisverwerking, arbeidsvoorwaarden en alle andere arbeidszaken goed geregeld zijn? Onze afdeling HR Advies is deskundig en betrokken en staat voor u klaar. Wij helpen u graag met een passend advies. Neem vrijblijvend contact op door middel van ons contactformulier of door te bellen naar 088 0320 600.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.