Ook in het MKB draagt een goed personeelsbeleid bij aan het succes van een bedrijf. Bent u als MKB ondernemer op zoek naar professioneel HR advies? De HR adviseurs van ESJ bieden u ondersteuning op maat. Van loonstrook tot recruitment.
 

HOE KAN DE HR ADVISEUR VAN ESJ U HELPEN?

U bent verantwoordelijk voor uw personeel en het naleven van heel veel wetten en regels. Wij nemen u als MKB-er bij de hand door het doolhof van alle regels. Maar vindt u het ook lastig om goed personeel te werven of vraagt u zich af of uw arbeidsvoorwaarden marktconform en fiscaal vriendelijk zijn? Ook dan kunt u een beroep doen op onze afdeling HR advies. Hieronder in het kort een opsomming van onze HR diensten:

 • Recruitment
  Binnen het HR beleid is recruitment een belangrijk onderdeel. Onze HR adviseurs zorgen ervoor dat u net wel die goede kandidaat op gesprek krijgt.

 • Arbeidsvoorwaarden
  Hoe ontwerpt u een Arbeidsvoorwaardenbeleid, vertaald naar de visie van uw bedrijf? Aan welke voorwaarden moet een beloningsbeleid voldoen? Met HR advies van ESJ staat u als MKB ondernemer sterker.

 • Verzuim en re-integratie
  Wanneer u verzuim op de juiste manier aanpakt, loopt u financieel minder risico. De verzuimcoaches van ESJ helpen u als MKB ondernemer grip te krijgen op verzuim binnen uw organisatie.

 • Subsidies
  Misschien betaalt u teveel sociale premies en maakt u (nog) geen gebruik van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Het HR team van ESJ brengt het voor u in kaart.

 • Ontslagtrajecten
  Bij een ontslagtraject is het van belang dat u op tijd weet welke stappen u moet zetten. Onze HR adviseurs maken zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.

 

HR ADVIES VOOR MKB MET ESJ HR ONLINE

Hoe complex uw vraagstuk ook is; ESJ HR advies zorgt voor helderheid en duidelijkheid. Daarnaast bieden wij diverse tools, waarmee u de HR-administratie eenvoudig kunt beheren. Zo is bijvoorbeeld ESJ HR online perfect voor een MKB bedrijf. Hieronder een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

 • Automatisering van uw gehele HR administratie

 • Nieuwe collega’s maken op een aantrekkelijke manier kennis met uw organisatie via het onboardingsprogramma

 • Verhoging van de efficiency en kwaliteit van uw recruitmentproces.

 

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Wilt u zorgeloos ondernemen en er zeker van zijn dat de salarisverwerking, arbeidsvoorwaarden en alle andere arbeidszaken goed geregeld zijn? Onze afdeling HR Advies is deskundig en betrokken en staat voor u klaar. Wij helpen u graag met een passend advies. Neem vrijblijvend contact op door middel van ons contactformulier of door te bellen naar 088 0320 600.

Neem contact op

*
*
*
*
*