Recruitment is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid. Maar hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten? Door schaarste op de arbeidsmarkt zijn echte toppers steeds moeilijker te vinden, tijd dus om een specialist in te schakelen. De recruitment specialisten van ESJ hebben de beschikking over de beste recruitmenttools. Wij bieden ondersteuning als adviseur, maar kunnen u ook helpen door het wervings- en selectietraject volledig uit handen te nemen. U maakt dan optimaal gebruik van de inzet van sociale media en het grote professionele netwerk van ESJ om uw vacature onder de aandacht te brengen bij potentiële kandidaten.
 

WAT KUNNEN WIJ ZOAL VOOR U DOEN?

  • Het samenstellen van een functieprofiel

  • Het schrijven van een pakkende vacaturetekst

  • De juiste kanalen inzetten voor een vacature

  • Het actief benaderen van kandidaten

  • Het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken

  • Het afnemen van een assessment
     

EEN MOOI VOORBEELD UIT DE PRAKTIJK

Bij een klant die opereert in de betonindustrie, ontstond de vraag naar een medewerker verkoop binnendienst. De HR-professionals van ESJ hebben aan de hand van het functieprofiel een vacature opgesteld en in hun netwerk uitgezet. In een mum van tijd kwamen er vele reacties binnen, ESJ heeft hieruit een voorselectie gemaakt. Uiteindelijk werden 4 kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met resultaat; de nieuwe medewerker verkoop binnendienst was in no-time aan de slag!
 

PERSONEEL INLENEN

Leent u wel eens personeel in voor uw onderneming, bijvoorbeeld bij tijdelijke drukte of seizoenswerk? Zorg dan dat u voldoet aan alle regelgeving. Anders loopt u het risico op hoge boetes of aansprakelijkheid voor loonheffingen en btw.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we plannen een geheel vrijblijvend gesprek in.

 

 

Lees meer over HR advies

Organisatieadvies

Houd uw organisatie en personeel in topvorm door u te richten op de ontwikkeling en het welzijn van uw werknemers.

HR-beleid

Als u personeel in dienst heeft, is het verstandig om regels en bepalingen op te nemen in een personeelsreglement.

Dossieropbouw

Een goed personeelsdossier opbouwen is van groot belang. Dan staat u altijd sterk.

Verzuimbegeleiding

De inzetbaarheid van uw medewerkers is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. ESJ helpt bij verzuimbegeleiding.

Talentmanagement

Wij brengen talent in kaart en koppelen dit aan een succesvolle performance met onze assessmenttool op basis van positieve psychologie.

Ontslag

Wilt u een werknemer ontslaan? Er zijn allerlei regels waar u zich aan moet houden. Weet daarom welke stappen u moet zetten bij een ontslagtraject.

Arbeidsvoorwaarden

Ontwerp een marktconform arbeidsvoorwaardenbeleid, vertaald naar de visie van uw bedrijf.

Arbeidsongeschiktheid

Gezond personeel is van groot belang, maar wat doet u bij arbeidsongeschiktheid? ESJ helpt.