Bent u op zoek naar een accountantskantoor in Zuid-Holland? Maak kennis met ESJ Zwijndrecht. Al jarenlang helpen wij ondernemers met organisatorische en financiële vraagstukken. We denken zowel zakelijk als privé met u mee, waarbij uw belang en dat van uw organisatie altijd voorop staan. Zo kunt u zorgeloos ondernemen.

 

ACCOUNTSKANTOOR MET MEERDERE SPECIALISMEN

Als accountant helpt ESJ ondernemers in de regio Zuid-Holland met het creëren van overzicht in hun boekhouding. Wij bieden diensten die u van een accountant kunt verwachten. Onder accountancy valt bijvoorbeeld:

  • Het opzetten van een financiële administratie

  • Het samenstellen van een jaarrekening

  • Inzicht geven in uw financiële positie

  • Advies over wet- en regelgeving

Naast deze werkzaamheden doen we nog meer om u vooruit te helpen met uw bedrijf. Wij houden bijvoorbeeld uw administratieve processen tegen het licht: kunnen deze verder geautomatiseerd worden of efficiënter ingericht worden? Doel hiervan is om u als ondernemer te ontlasten.

Maar misschien staat u voor een belangrijke keuze met uw bedrijf? Dan voorzien onze accountants u van de relevante informatie om tot een goed onderbouwde beslissing te komen. Met onze toekomstgerichte blik en scherpzinnige adviezen werken we aan uw doelstellingen.
 

ZAKELIJK EN PRIVÉ

Wij begrijpen dat ondernemen verder gaat dan alleen uw onderneming. Het kan ook invloed hebben op uw privé omstandigheden. Dit is afhankelijk van de branche, de fase waarin uw bedrijf zich bevindt en nog een aantal andere factoren. Om hier eenvoudig het overzicht te behouden helpt ESJ zowel zakelijk als privé. Zo geven we u advies over zaken zoals rechtsvormen en financiering, maar ook over bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden.

 

BREDE EXPERTISE EN AANDACHT VOOR DE KLANT

ESJ combineert de specialistische kennis van een groot accountantskantoor met de korte lijnen van een kleiner kantoor. Dat is het grote voordeel van ESJ. We meten ons op accountancygebied met de top van Nederland, maar blijven altijd persoonlijk en betrokken. Daarom worden wij ook veel ingeschakeld als account voor MKB ondernemers.

 

MAAK KENNIS MET ONZE ACCOUNTANTS IN ZUID-HOLLAND

Wij begrijpen als geen ander dat u een goed gevoel wilt hebben bij de accountant waarmee u gaat samenwerken. Vertrouwen speelt een belangrijke rol in ons vakgebied. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op ons accountantskantoor in Zuid-Holland. Neemt u gerust eens contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wilt u eerst nog wat meer informatie? Ook dat is geen enkel probleem. Verstuur een bericht via het formulier op deze pagina of bereik ons telefonisch op 088 0320 600.

Neem contact op

*
*
*
*
*