Finance is een strak ingeregelde machine. Een vederlichte constructie met een ijzersterk vermogen, daarvan kunnen wij genieten. Wij zijn dan ook financial engineers. Voortdurend op zoek naar verbetering, die soms in de kleinste details zit.

Wij hechten aan onze autonomie, aan onze vrijheid als onafhankelijk kantoor en aan de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Want zo zijn we het meest waardevol: pragmatisch in de dienstverlening, persoonlijk in de relatie. Op die pijlers bouwen wij vertrouwen. We zeggen waar het op staat, met verstand van zaken.

Wij houden de klant een spiegel voor en benoemen alle voors en tegens. Zo maken zij eigen keuzes in het volle besef van de consequenties, voor zichzelf, hun medewerkers, hun gezin. Ze kennen de context en handelen daarnaar. Met ESJ achter zich.
 

ONZE KLANTEN

Onze klanten zijn met name ondernemers in het MKB segment. MKB ondernemers vormen samen de motor van de Nederlandse economie. Wij zijn trots op onze brede klantenkring; van een bedrijf in de haven in Rotterdam tot een exclusieve traiteur, van een groothandel in landbouwmachines tot een pastarestaurant. Wij helpen deze ondernemers op financieel en fiscaal gebied, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijf en het ondernemen. Daar ligt onze focus.
 

OVER GRENZEN

Ook internationaal zakendoen is aan ESJ toevertrouwd. Een belangrijk deel van onze klanten woont, werkt of doet zaken in het buitenland. Daarom is ESJ aangesloten bij Allinial Global. Allinial Global is een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren die kennis en ervaring delen. Zo profiteert u van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.

Allinial Global_logo.png
 

 

ALLES ONDER CONTROLE

Wij spreken de taal van de ondernemer en weten wat u bezig houdt. Uw administratie is essentieel als basis. ESJ helpt u door (online) samen te werken en uw administratieve processen optimaal in te richten, afhankelijk van uw behoefte. Hiermee kunt u geld en energie besparen en u heeft meer tijd voor uw eigen bedrijf.

Werken met ESJ is een duidelijke keuze; wij zorgen voor uw comfortabele gevoel.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Wilbert Koreman
Wilbert Koreman

Directievoorzitter

wilbert.koreman@esj.nl

+31 6 533 309 19