Finance is een strak ingeregelde machine. Een vederlichte constructie met een ijzersterk vermogen, daarvan kunnen wij genieten. Wij zijn dan ook financial engineers. Voortdurend op zoek naar verbetering, die soms in de kleinste details zit.

Wij hechten aan onze autonomie, aan onze vrijheid als onafhankelijk kantoor en aan de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Want zo zijn we het meest waardevol: pragmatisch in de dienstverlening, persoonlijk in de relatie. Op die pijlers bouwen wij vertrouwen. We zeggen waar het op staat, met verstand van zaken.

Wij houden de klant een spiegel voor en benoemen alle voors en tegens. Zo maken zij eigen keuzes in het volle besef van de consequenties, voor zichzelf, hun medewerkers, hun gezin. Ze kennen de context en handelen daarnaar. Met ESJ achter zich.
 

ONZE KLANTEN

Onze klanten zijn met name ondernemers in het MKB segment. MKB ondernemers vormen samen de motor van de Nederlandse economie. Wij zijn trots op onze brede klantenkring; van een bedrijf in de haven in Rotterdam tot een exclusieve traiteur, van een groothandel in landbouwmachines tot een pastarestaurant. Wij helpen deze ondernemers op financieel en fiscaal gebied, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijf en het ondernemen. Daar ligt onze focus.
 

OVER GRENZEN

Ook internationaal zakendoen is aan ESJ toevertrouwd. Een belangrijk deel van onze klanten woont, werkt of doet zaken in het buitenland. Daarom is ESJ aangesloten bij Allinial Global. Allinial Global is een associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren die kennis en ervaring delen. Zo profiteert u van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.

Allinial Global_logo.png
 

 

ALLES ONDER CONTROLE

Wij spreken de taal van de ondernemer en weten wat u bezig houdt. Uw administratie is essentieel als basis. ESJ helpt u door (online) samen te werken en uw administratieve processen optimaal in te richten, afhankelijk van uw behoefte. Hiermee kunt u geld en energie besparen en u heeft meer tijd voor uw eigen bedrijf.

Werken met ESJ is een duidelijke keuze; wij zorgen voor uw comfortabele gevoel.

Direct persoonlijk advies?

Wilbert Koreman
Wilbert Koreman

Directievoorzitter

Stuur Wilbert een email

Bel Wilbert via +31 6 53330919

Lees meer over

Loading...

Mijn ESJ

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen.

Filosofie

Wij gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé.

Relatiebeheerder bij ESJ

Een relatiebeheerder van ESJ is de sleutelfiguur tussen u, uw onderneming en onze organisatie. Hij is uw eerste aanspreekpunt en klankbord. Hij heeft oog voor alle zaken die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Klachtenregeling

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard vaktechnische kwaliteit, maar zeker ook de kwaliteit van de andere aspecten van onze dienstverlening.

Compliance

Nooit eerder is het belang en de noodzaak van compliance zo duidelijk geworden als in deze tijd. De compliance officer is de interne toezichthouder van een instelling en ziet erop toe dat de instelling en haar medewerkers de wet- en regelgeving handhaven.

Horizontaal toezicht

In 2009 zijn de Belastingdienst en ESJ een samenwerkingsovereenkomst aangegaan waarmee het zogeheten horizontale toezicht van kracht is geworden. Dit biedt de mogelijkheid om een duidelijker fiscaal beeld van een onderneming te verkrijgen.

Gedragscode

De gedragscode is mede opgesteld om onze opdrachtgevers op de hoogte te brengen van onze normen en waarden. Onze diensten en werkzaamheden dienen te allen tijde te worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Toon meer informatie

Toon minder informatie