Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij investeren voortdurend in het op peil houden en verbeteren van onze kwaliteit, toch kan het soms gebeuren dat iets niet helemaal naar uw tevredenheid verloopt.

Wanneer dit gebeurt, dan is uw relatiebeheerder natuurlijk uw eerste aanspreekpunt. Bent u niet tevreden over de manier waarop uw relatiebeheerder dit oppakt, of wenst u uw melding niet aan hem te doen, neem dan contact op met onze kwaliteitsmanager.
 

Klachtenregeling

ESJ hecht aan het voeren van een deugdelijk integriteitsbeleid en, als onderdeel daarvan, aan een goede klachtenregeling.

KLIK HIER OM DE KLACHTENREGELING VAN ESJ IN TE ZIEN


Wilt u meer weten over de klachtenregeling van ESJ of wenst u melding te doen, neem dan contact op met onze kwaliteitsmanager.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

Lees meer over

Loading...

Mijn ESJ

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen.

Filosofie

Wij gaan voor het beste voor onze klanten, lokaal en internationaal. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. We gaan uit van het levensloopconcept, want zakelijk is even belangrijk als privé.

Relatiebeheerder bij ESJ

Een relatiebeheerder van ESJ is de sleutelfiguur tussen u, uw onderneming en onze organisatie. Hij is uw eerste aanspreekpunt en klankbord. Hij heeft oog voor alle zaken die van belang zijn bij uw zakelijke en persoonlijke activiteiten.

Klachtenregeling

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard vaktechnische kwaliteit, maar zeker ook de kwaliteit van de andere aspecten van onze dienstverlening.

Compliance

Nooit eerder is het belang en de noodzaak van compliance zo duidelijk geworden als in deze tijd. De compliance officer is de interne toezichthouder van een instelling en ziet erop toe dat de instelling en haar medewerkers de wet- en regelgeving handhaven.

Horizontaal toezicht

In 2009 zijn de Belastingdienst en ESJ een samenwerkingsovereenkomst aangegaan waarmee het zogeheten horizontale toezicht van kracht is geworden. Dit biedt de mogelijkheid om een duidelijker fiscaal beeld van een onderneming te verkrijgen.

Gedragscode

De gedragscode is mede opgesteld om onze opdrachtgevers op de hoogte te brengen van onze normen en waarden. Onze diensten en werkzaamheden dienen te allen tijde te worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Toon meer informatie

Toon minder informatie