MIJN ESJ 

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen. U heeft altijd en overal toegang tot uw belastingaangiften, jaarrekeningen en andere financiële informatie. Voortaan handelt u allerlei documenten en formaliteiten snel en eenvoudig af. 
 

ALTIJD EN OVERAL MET DE GRATIS APP 

Via de app Mijn ESJ kunt u altijd en overal uw online dossier raadplegen. De App is beschikbaar voor Apple en Android toestellen. 
 

VEILIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK 

Via een beveiligde internetverbinding is Mijn ESJ 24 uur per dag beschikbaar. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis of onderweg met uw PDA. U hoeft niets te installeren, software en databestanden zijn veilig opgeslagen in een gespecialiseerd datacenter. Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige ondersteuning. 
 

ALTIJD EN OVERAL 

Online samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk. Via Mijn ESJ kunt u uw jaarrekeningen en aangiften goedkeuren en voorzien van een digitale handtekening. Dit bespaart u tijd en geld. 
 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST 

Mijn ESJ maakt de weg vrij voor SBR (Standard Business Reporting) en XBRL (eXtensible Business Reporting Language). Hiermee is het mogelijk om op een veilige manier financiële gegevens via internet uit te wisselen. SBR wordt gebruikt voor rapportages naar instanties zoals de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en banken. 
 

GEBRUIK MAKEN VAN MIJN ESJ 

Download hier onze brochure  over onze klantenportal. 

Wilt u gebruik maken van de klantenportal Mijn ESJ, dan hebben wij uw mobiele nummer en persoonlijke e-mailadres nodig. Om er zeker van te zijn dat de juiste gegevens geregistreerd zijn, verzoeken wij u vriendelijk het aanmeldformulier in te vullen. 

Aanmeldformulier

Indien u de naam van uw partner gebruikt, dan graag ook uw familienaam vermelden.
Already verified you are human.
Moment geduld...