MIJN ESJ 

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen. U heeft altijd en overal toegang tot uw belastingaangiften, jaarrekeningen en andere financiële informatie. Voortaan handelt u allerlei documenten en formaliteiten snel en eenvoudig af. 
 

ALTIJD EN OVERAL MET DE GRATIS APP 

Via de app Mijn ESJ kunt u altijd en overal uw online dossier raadplegen. De App is beschikbaar voor Apple en Android toestellen. 
 

VEILIG EN GEBRUIKSVRIENDELIJK 

Via een beveiligde internetverbinding is Mijn ESJ 24 uur per dag beschikbaar. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis of onderweg met uw PDA. U hoeft niets te installeren, software en databestanden zijn veilig opgeslagen in een gespecialiseerd datacenter. Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige ondersteuning. 
 

ALTIJD EN OVERAL 

Online samenwerken was nog nooit zo gemakkelijk. Via Mijn ESJ kunt u uw jaarrekeningen en aangiften goedkeuren en voorzien van een digitale handtekening. Dit bespaart u tijd en geld. 
 

KLAAR VOOR DE TOEKOMST 

Mijn ESJ maakt de weg vrij voor SBR (Standard Business Reporting) en XBRL (eXtensible Business Reporting Language). Hiermee is het mogelijk om op een veilige manier financiële gegevens via internet uit te wisselen. SBR wordt gebruikt voor rapportages naar instanties zoals de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en banken. 
 

GEBRUIK MAKEN VAN MIJN ESJ 

Wilt u gebruik maken van de klantenportal Mijn ESJ, dan hebben wij uw mobiele nummer en persoonlijke e-mailadres nodig. Om er zeker van te zijn dat de juiste gegevens geregistreerd zijn, verzoeken wij u vriendelijk het aanmeldformulier in te vullen. 

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lees meer over ESJ

Klachtenregeling

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Uiteraard vaktechnische kwaliteit, maar zeker ook de kwaliteit van de andere aspecten van onze dienstverlening.

Compliance

Nooit eerder is het belang en de noodzaak van compliance zo duidelijk geworden als in deze tijd. De compliance officer is de interne toezichthouder van een instelling en ziet erop toe dat de instelling en haar medewerkers de wet- en regelgeving handhaven.

Horizontaal toezicht

In 2009 zijn de Belastingdienst en ESJ een samenwerkingsovereenkomst aangegaan waarmee het zogeheten horizontale toezicht van kracht is geworden. Dit biedt de mogelijkheid om een duidelijker fiscaal beeld van een onderneming te verkrijgen.

Gedragscode

De gedragscode is mede opgesteld om onze opdrachtgevers op de hoogte te brengen van onze normen en waarden. Onze diensten en werkzaamheden moeten altijd worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en betrokkenheid.