Openstaande vacatures voor corporate finance adviseurs

Corporate Finance adviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout

Junior Corporate Finance adviseur
Fulltime/Parttime Oosterhout

VACATURE CORPORATE FINANCE ADVISEUR

Voor onze vacature Corporate Finance adviseur zijn wij op zoek naar een gedreven teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel. Bij ons kun jij het maximale uit jezelf halen, omdat wij jouw persoonlijke ambitie centraal stellen. Afhankelijk van jouw interesses en talenten word je betrokken bij het verder uitbouwen van de Corporate Finance praktijk met als standplaats Oosterhout. Bekijk hieronder de vacature voor Corporate Finance adviseur en ontdek wat ESJ jou kan bieden.
 

WAT DOET ESJ?

Bij ESJ geven wij klanten al jaren advies op gebied van accountancyaudits, Corporate Finance, belasting-, HR- en salarisadvies. ESJ is een middelgroot kantoor. We bedienen diverse klanten, van MKB-ondernemers tot multinationals. Individuele ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze klanten bepalen wij doelstellingen en verleggen we grenzen. Onze blik is gericht op de toekomst.
 

VACATURE CORPORATE FINANCE ADVISEUR

De Finance Consultant vacature van ESJ is bedoeld voor een commercieel ingestelde Corporate Finance adviseur die zich nog dagelijks wil blijven ontwikkelen. Als Corporate Finance adviseur ga je ondernemers, aandeelhouders en bestuurders adviseren over verscheidende bedrijfseconomische vragen met betrekking tot koop en verkoop. Gedurende deze werkzaamheden krijg je een gevarieerd takenpakket.

Taken die hieronder vallen zijn:

Bedrijfswaarderingen uitvoeren

Initiëren van koop- en verkooptrajecten

Bijdrage leveren aan de uitvoering van due diligenceonderzoeken

Opstellen van informatiememoranda

Een M&A relevant netwerk onderhouden

De vacature Register Valuator is niet voor iedereen weggelegd. Je dient te beschikken over een afgeronde WO-opleiding in de richting Finance. Je hebt daarnaast 5 tot 8 jaar aan relevante werkervaring op het gebied van M&A en bent voor 32 tot 40 uur beschikbaar. Je zult gedurende jouw werkzaamheden veel samenwerken met collega’s en contact hebben met klanten. Wij vinden het daarom belangrijk dat je zowel in het Nederlands als Engels communicatief vaardig bent. Dit geldt voor zowel woord als geschrift. Met jouw gedrevenheid en verantwoordelijkheidsgevoel ben je alert op kansen en nieuwe situaties en je wilt met jouw instelling een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.
 

MAIL ONS
 

AAN DE SLAG BIJ ESJ

Voor ons is iedereen even belangrijk. ESJ boost dan ook al het financieel talent. Dit doen wij door jou te ondersteunen op het gebied van communiceren, coachen en begeleiden. Er is tijd om met eigen initiatieven aan de gang te gaan en ook om onze adviespraktijk te leren kennen. Naast dat wij jou een gevarieerde baan bieden, heb jij ook de kans om uit te groeien tot financieel engineer.

Wij willen dat jij het maximale uit jezelf haalt. Dit doen wij door:

Toegang te geven tot de ESJ Campus

Het realiseren van jouw persoonlijke ambities binnen een gestroomlijnd en hecht team

Een aantrekkelijk salaris

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een thuiswerkvergoeding en een auto naar keuze of mobiliteitsbudget

De mogelijkheid om vaktechnische werkgroepen bij te wonen

De ESJ Campus biedt jou de mogelijkheid om jouw eigen financiële carrière te plannen. Met jouw ambitie en talent gaan we jouw carrière samen met jou uitstippelen. Als jij bijvoorbeeld waarde hecht aan duurzaamheid, kun je een bijdrage leveren aan een van onze werkgroepen. Het Green Team is een werkgroep die zich bezighoudt met dit thema. Word hier lid van en lever een bijdrage bij ESJ op dit gebied.

ESJ is niet alleen op zoek naar ervaren krachten. Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een plek waar jij jouw carrière als Corporate Finance adviseur kan starten? ESJ is de plek om te beginnen. Als startende Corporate Finance adviseur kun je solliciteren naar de functie Junior Financial Consultant, bekijk de vacature op deze pagina.
 

SOLLICITEER NU!

Word jij enthousiast van deze vacature Corporate Finance? Herken jij jezelf in de competenties en wil jij graag aan de slag bij ESJ? Laat het ons dan weten! Als je eerst meer te weten wilt komen over ESJ kun je contact opnemen met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Klik hier om gerelateerde vacatures te bekijken.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*