Ondernemingen hebben, net als mensen, een levenscyclus. Daarbij kunt u zich een aantal vragen stellen. Hoe herkent u bijvoorbeeld in welke fase van de levenscyclus uw onderneming zich bevindt? Wat zijn de valkuilen en uitdagingen die met deze fase gepaard gaan? Wat is het optimale groei-scenario voor uw organisatie en welke mogelijkheden zijn er op het gebied van bedrijfsoverdracht of -overname?
 

U wilt een antwoord op al uw vragen. Ons team van toegewijde en enthousiaste adviseurs staat klaar om u te adviseren en optimaal te begeleiden. We hebben de kennis en ervaring om uw vragen te beantwoorden en wijzen u op mogelijkheden waar u misschien nog niet aan heeft gedacht. Samen met u vinden we de oplossing die het best past bij uw onderneming, maar ook bij uw levensfase en levensstijl.
 

ESJ Corporate finance, dé MKB Specialist voor:
Register Valuator

Binnen ESJ worden alle waarderingen uitgevoerd door een Register Valuator (RV) die is aangesloten bij de beroepsvereniging het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Een RV is een financieel deskundige die zich heeft gespecialiseerd in de waardebepaling van bedrijven, ofwel business valuation. Hij kan optreden als vertegenwoordiger van een klant, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een Register Valuator uitkomst.

Wilt u weten wat de specialisten van ESJ Corporate Finance voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct persoonlijk advies?

Ralf van Roosmalen
Ralf van Roosmalen

Accountant

Stuur Ralf een email

Bel Ralf via +31 6 21261342

Direct persoonlijk advies?

Ivo Laurijssens
Ivo Laurijssens

Senior Corporate Finance Adviseur

Stuur Ivo een email

Bel Ivo via +31 6 59869559

Lees meer over

Loading...

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.