ESJ Corpance

Corpance is een zelfstandig bedrijfsonderdeel binnen de ESJ groep, waarbinnen de specialistische kennis en ervaring op gebied van bedrijfsovername, opvolging of waardering gebundeld zijn in 1 team.

De adviseurs van Corpance werken nauw samen met de adviseurs van ESJ. Samen zorgen zij voor een ontspannen vlucht, een professionele landing en een goede aankomst.

Meer informatie over Corpance vindt u op www.corpance.nl

Corporate Finance.jpg

Copiloten met veel vlieguren

Een bedrijf kopen of verkopen doet u niet in één dag. Het is een reis, waarbij u de piloot bent. U bepaalt waar u naar toe wilt, de snelheid en wat uw doelen zijn.

De adviseurs van Corpance zijn uw copiloot tijdens deze reis. Zij adviseren u en nemen zaken voor u uit handen.
 

ESJ CORPORATE FINANCE, DÉ MKB SPECIALIST VOOR:

REGISTER VALUATOR

Binnen ESJ worden alle waarderingen uitgevoerd door een Register Valuator (RV) die is aangesloten bij de beroepsvereniging het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Een RV is een financieel deskundige die zich heeft gespecialiseerd in de waardebepaling van bedrijven, ofwel business valuation. Hij kan optreden als vertegenwoordiger van een klant, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een Register Valuator uitkomst.

Ivo Laurijssens

Senior Corporate Finance Adviseur
Stuur Ivo een email Bel Ivo via +31 6 59 869 559
Ivo Laurijssens 460x400.png


 

Liane Okhuijsen

Senior Corporate Finance Adviseur
Stuur Liane een email Bel Liane via +31 6 59 868 371
Liane Okhuijsen 460x400.png

Lees meer over corporate finance

Aankoop- en verkoopbegeleiding

Wat de reden van een bedrijfsovername ook is, het is van belang om in een vroeg stadium inzicht te hebben in uw persoonlijke ambities, kwaliteiten én de financiële haalbaarheid van uw plannen.

Vendor due diligence

Tijdens het aan- en verkoopproces van een onderneming wordt na het tekenen van de letter of intent vaak een due diligence onderzoek uitgevoerd. Het doel van dit onderzoek is het identificeren van de risico's die voor de koper van belang zijn.

Ons team

Maak kennis met onze Corporate Finance specialisten.

Bedrijfswaardering

De waarde van een bedrijf is per definitie subjectief. Harde gegevens zoals de jaarrekening spelen natuurlijk een belangrijke rol bij de waardebepaling van het bedrijf, maar minstens zo belangrijk zijn de toekomstverwachtingen.

Emoties bij de verkoop van uw bedrijf

Veel ondernemers worstelen met de overdracht van hun onderneming. U heeft uw onderneming opgebouwd, maar er komt een dag dat u het tijd vindt om uw opvolging te regelen.

Tips voor een goede (liquide) conditie

Voor ondernemers is het essentieel om het werkkapitaal te optimaliseren. Hierdoor kunt u eenvoudiger investeren in groei en vergroot u de flexibiliteit van uw onderneming. Het geld moet dan niet vastzitten in voorraden en openstaande facturen.

Conflictbemiddeling

Soms dreigt een geschil vast te lopen. Dan kan neutrale gesprekbegeleiding een snelle, effectieve en kostenefficiënte manier zijn om gezamenlijk toch tot een oplossing te komen.

Onze andere diensten

Accountancy

Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken, is inzicht in de cijfers en financiën belangrijk. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u beslissingen moet nemen. Bij ESJ bent u aan het juiste adres.

Belastingadvies

ESJ helpt bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

Audit

ESJ Audit verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering.

Corporate Finance

Ons team van toegewijde en enthousiaste adviseurs staat klaar om u te adviseren en optimaal te begeleiden. Samen met u vinden we de oplossing die het best past bij uw onderneming, maar ook bij uw levensfase en levensstijl.

HR- en Salarisadvies

Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten en verhoogt uw rendement. De HR professionals van ESJ ondersteunen u graag bij al uw personele vraagstukken.

Overige diensten

Onze specialisten helpen u ook graag met deze diensten!