Onze Corporate Finance afdeling heet voortaan Corpance

Corpance is een zelfstandig bedrijfsonderdeel binnen de ESJ groep, waarbinnen de specialistische kennis en ervaring op gebied van bedrijfsovername, opvolging of waardering gebundeld zijn in 1 team.

Een bedrijf kopen of verkopen doet u immers niet in één dag. Het is een reis, waarbij u de piloot bent. U bepaalt waar u naar toe wilt, de snelheid en wat uw doelen zijn.

De adviseurs van Corpance zijn uw copiloot tijdens deze reis. Zij adviseren u en nemen zaken voor u uit handen.

De adviseurs van Corpance werken nauw samen met de adviseurs van ESJ. Samen zorgen zij voor een ontspannen vlucht, een professionele landing en een goede aankomst.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. Meer informatie over Corpance vindt u daarom op www.corpance.nl 
 

ESJ Corporate finance, dé MKB Specialist voor:
Register Valuator

Binnen ESJ worden alle waarderingen uitgevoerd door een Register Valuator (RV) die is aangesloten bij de beroepsvereniging het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Een RV is een financieel deskundige die zich heeft gespecialiseerd in de waardebepaling van bedrijven, ofwel business valuation. Hij kan optreden als vertegenwoordiger van een klant, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een Register Valuator uitkomst.

Wilt u weten wat de specialisten van ESJ Corporate Finance voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Direct persoonlijk advies?

Ralf van Roosmalen
Ralf van Roosmalen

Accountant

Stuur Ralf een email

Bel Ralf via +31 6 21261342

Direct persoonlijk advies?

Ivo Laurijssens
Ivo Laurijssens

Senior Corporate Finance Adviseur

Stuur Ivo een email

Bel Ivo via +31 6 59869559

Lees meer over

Loading...

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.