polyfluor.jpg

WE LATEN JE NIET IN HET WILDE WEG CIJFEREN

Je bent je bewust van de belangen van de klant, je vakgebied en van onze organisatie. Werkzaamheden bestaan uit het controleren van jaarrekeningen, het samenstellen van financiële verantwoordingen, het assisteren bij bijzondere opdrachten en het signaleren van adviesmogelijkheden. Je werkt in teams en verricht de controle met name bij cliënten op locatie.

 

Het hechte en gezellige team van onze controlepraktijk in Etten-Leur bestaat uit ongeveer 25 collega’s en werkt voor een uiteenlopende groep klanten door heel Nederland. Ieder lid van ons team is een ambassadeur van onze organisatie. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw professioneel kritische instelling! Zoek je zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Dan ben je bij ESJ aan het juiste adres!

CAREER STATEMENT

Herken jij jezelf hierin:

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Accountancy / Bedrijfseconomie.

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de Audit-praktijk.

Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling. Je bent ondernemend en hebt een flexibele, proactieve instelling.

Je hebt affiniteit met IT.

Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels). Je hebt van nature de instelling die nodig is om goed contact met klanten en relaties te onderhouden.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Wij bieden jou:

Via coaching on the job vindt intensieve begeleiding plaats door een ervaren collega, waarbij het realiseren van je persoonlijke ambities centraal staan.

Onze ESJ Campus biedt de kans om je financiële carrière te plannen en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt je loopbaan uitgestippeld.

Jij bepaalt jouw eigen studietempo, zonder opgelegde studiedruk. Wil je een tussenjaar? Ook dat is mogelijk binnen ESJ.

Met GoodHabitz heb je vrij en onbeperkt toegang tot meer dan 100 online trainingen die je helpen het maximale uit jezelf te halen.

Het realiseren van je persoonlijke ambities staat centraal. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede studieregeling, leaseauto (vrije keuze) of mobiliteitsbudget, pensioen dat voor je wordt betaald, gratis lunch op kantoor en standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen!

De mogelijkheid om deel te nemen aan diverse (vaktechnische) werkgroepen. Vind jij bijvoorbeeld duurzaamheid belangrijk en wil jij jezelf daar graag voor inzetten? Word dan lid van het Green Team en bepaal mede wat ESJ gaat doen op dit gebied!

Ben jij een fervent voetbalsupporter? Pak dan een ‘avondje NAC’ mee in onze ESJ skybox!

controlemanager bij ESJ

Sander Pannekeet is binnen ESJ werkzaam als controlemanager. Als ervaren kracht heeft Sander bij ESJ de kans gekregen om deel te nemen aan het senior professional programma. Je krijgt hierbij de kans om jezelf verder te ontwikkelen, onder andere met begeleiding van een externe coach.

Bekijk meer ervaringen van collega's

Jeroen Maaike (4).jpg

FINANCIËLE PLANNING BEGINT MET CARRIÈREPLANNING

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Bij ESJ ben je daadwerkelijk van toegevoegde waarde. We bieden je de kans om uit te groeien tot financial engineer. Een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket.

 

We stimuleren persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden zijn hierbij van groot belang. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en een brede kennismaking met onze controlepraktijk.

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Maaike Mensing (HR Manager)

Stuur Maaike een mail Bel Maaike via (088) 0320 600
contact-background.jpg

Gerelateerde vacatures

Loading...

Financial IT Engineer

Fulltime Etten-Leur

Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een ambitieuze en gedreven Financial IT Engineer.

Assistent Accountant beginnend RA

Fulltime Parttime Etten-Leur

We zoeken voor onze controlepraktijk naar een Assistent-Accountant, die zich elke dag verder wil ontwikkelen.