Beste ondernemer,

Het is nooit te vroeg om na te denken over de verkoop van uw onderneming. Een goede voorbereiding is namelijk de sleutel tot succes.

Daarom nodigen wij u van harte uit voor ons aankomende webinar: “De weg naar een succesvolle verkoop van uw onderneming”. Dit webinar vindt plaats op 17 oktober van 10:00 tot 11:00 uur.

Tijdens dit webinar zullen de experts van Corpance, de corporate finance afdeling van ESJ, u informeren over de verschillende fasen van het verkoopproces van uw onderneming. U krijgt inzicht in de essentiële stappen en aandachtspunten die nodig zijn om uw bedrijf succesvol te verkopen.

Mis deze kans niet om waardevolle kennis en tips te verkrijgen die u kunnen helpen bij een succesvolle verkoop van uw onderneming.

Meld u vandaag nog aan middels onderstaande link!

Aanmelden

 

Met vriendelijke groet,

Het Corpance Team

Meer informatie ontvangen?

*
*
*
*
*

Laatste nieuws

Prinsjesdag.jpg
19/09/2024
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2025

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2025 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op een rij.

top 10.jpg
16/09/2024
Top 10 fiscale maatregelen Regeerakkoord

Het Regeerprogramma bevat een breed scala aan fiscale maatregelen. In dit artikel vindt u een top 10 concrete fiscale maatregelen en een top 10 fiscale maatregelen voor de lange termijn.

cybersecuritY.jpg
12/09/2024
Subsidie cyberweerbaarheid kleine bedrijven weer beschikbaar

De subsidieregeling ‘Mijn Cyberweerbare Zaak’ is weer open. Kleine ondernemingen kunnen subsidie krijgen voor de kosten van aanschaf en implementatie van cyberweerbaarheidsmaatregelen.