Heeft u een fiscaal vraagstuk? Wilt u minder belasting betalen? Of wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Maak kennis met ESJ: dé belastingadviseur in Zwijndrecht. Wij helpen u bij al uw aangiften, maar adviseren u ook op alle fiscale gebieden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees snel verder.
 

FISCAAL ADVIES VOOR ONDERNEMERS

Voor ondernemers is het haast onmogelijk om continu op de hoogte te blijven van alle wet- en regelgeving. Onze belastingadviseurs in Zwijndrecht hebben alle kennis in huis om u op dit gebied bij te staan. Wilt u weten hoe uw persoonlijke financiële planning eruit ziet? We kijken samen met u wat voor u de optimale situatie is. We hebben daarbij aandacht voor zaken zoals pensioenvoorziening, huwelijk, scheiding of schenking.

Onze belastingadviseurs in Zwijndrecht begeleiden bijvoorbeeld veel scheepvaartondernemingen. Daar komen veel bedrijfsopvolgingen in familiesfeer voor. Het optimaal benutten van de bedrijfsopvolgingsregelingen zowel bij leven als overlijden is een hot item. Daarbij komen ook aspecten zoals huwelijkse voorwaarden, testamenten en financiering binnen de familie vaak aan bod.
 

ERVAREN BELASTINGADVISEURS IN ZWIJNDRECHT

ESJ biedt het beste van 2 werelden. ESJ staat bekend om zijn specialistische kennis op gebied van belastingen en als er een bijzonder vraagstuk, is de kennis altijd in huis. Zijn er vragen op internationaal vlak, dan kunnen we een beroep doen op onze collega’s in het buitenland, waarmee we via de associatie Allinial Global nauw samenwerken. Daarnaast werken we altijd met een vast team en 1 aanspreekpunt, zodat de lijnen kort zijn.

We kennen u én uw onderneming. Zo kunnen we altijd scherpe en gerichte adviezen uitbrengen.
 

WILT U BELASTINGADVIES?

Spreekt ons verhaal u aan? Wilt u geholpen worden door de beste belastingadviseurs van Zwijndrecht? Of wilt u gewoonweg wat meer weten over de diensten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Stel uw vraag via het formulier hiernaast of bereik ons telefonisch. Ons telefoonnummer is 088-0320600. De koffie staat klaar als u eens langs wilt komen op ons accountantskantoor in Zwijndrecht. U vindt ons op Scheepmakerij 210.

Neem contact op

*
*
*
*
*