UW PERSOONLIJKE FINANCIËLE PLANNING

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met complexe en ingrijpende beslissingen. Denk hierbij aan gebeurtenissen als een huwelijk, echtscheiding, schenken en erven en het regelen van een pensioenvoorziening. Een persoonlijke financiële planning biedt overzicht en duidelijkheid. Wij zien uw financiële en fiscale positie als een persoonlijke “legpuzzel”, waarbij wij - in nauw overleg met u – ervoor zorgen dat de stukjes op hun plaats vallen. Zo heeft u een goed overzicht.

 

FISCAAL ADVIES EN FINANCIËLE PLANNING

ESJ staat u van start tot finish bij met onafhankelijk fiscaal advies tijdens alle fasen van uw ondernemerschap. Samen met u zorgen wij dat u het zakelijk en privé altijd goed op orde heeft en dat u onderbouwde beslissingen kunt nemen. Zo gaan zakelijk en privé hand in hand, en niet ten koste van elkaar. Uw persoonlijke financiële planning staat bij ons centraal en ons advies wordt daarom volledig op maat gemaakt. Met een persoonlijke adviseur die volledig op de hoogte is van uw situatie, krijgt u altijd gepast advies.

 

MEER WETEN?

Wilt u weten wat te doen bij een echtscheiding of vermogens- en inkomensplanning? Bekijk onderstaand een overzicht van onze artikelen voor tips en meer informatie.

Kom in contact met de specialisten van ESJ voor fiscaal advies passend bij uw persoonlijke financiële planning. ESJ helpt u verder!

 

 

Theo van Vugt
Theo van Vugt

Belastingadviseur - Mediator

theo.van.vugt@esj.nl

+31 6 538 362 80

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Deel deze pagina