We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Financial Engineering

ESJ Financial Engineering

Onder de naam Ebben Slaats De Jonge startten Albert Ebben, Jos Slaats en Jan de Jonge in Roosendaal een accountants- en belastingadvieskantoor. Inmiddels bestaat ESJ 35 jaar. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. ESJ: Financial Engineering.

Scherpzinnig

Ons beeldmerk is een poema. Hij straalt kracht, snelheid en precisie uit. Los daarvan heeft de poema een scherpe blik die kansen ziet en ze optimaal benut.

De deskundigheid en ambitie van ons bedrijf en onze medewerkers ziet u terug in onze slogan ”Financial Engineering”. Want zo is het. We zijn meer dan een accountant of een belastingadviseur. Wij dagen onszelf iedere dag uit om voor onze klanten het maximale te bereiken. ESJ begrijpt ondernemers en levert innovatieve en creatieve oplossingen op maat. U mag erop vertrouwen dat onze financial engineers de meest doordachte oplossing aan u voorleggen.

Stijlvol

Onze huisstijlkleuren zijn donkerblauw en taupe. Ze vertalen het belang dat we hechten aan betrouwbaarheid en stijl. Het lettertype is extra bold. Het visualiseert onze no-nonsense mentaliteit. Afspraak is Afspraak. Dat is ESJ Financial Engineering.

Achter het logo staat een punt. Omdat werken met ESJ een duidelijke keuze is.

Maak kennis met ESJ

ESJ Financial Engineering staat voor klantvriendelijkheid en lange termijn relaties. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een duidelijke offerte.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×