Menu Inloggen Mijn ESJ

Financial Engineering

Onder de naam Ebben Slaats De Jonge startten Albert Ebben, Jos Slaats en Jan de Jonge in Roosendaal een accountants- en belastingadvieskantoor. Inmiddels bestaat ESJ 35 jaar. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn. ESJ: Financial Engineering

Stijlvol

Tijd om die krachtige positie te onderstrepen met een bijpassende huisstijl. We zijn blij met het resultaat en hopen dat u er onze kwaliteit en krachtige dienstverlening in herkent.

De huisstijlkleuren zijn donkerblauw en taupe. Ze vertalen het belang dat we hechten aan betrouwbaarheid en stijl. Het lettertype is extra bold. Het visualiseert onze no-nonsense mentaliteit. Afspraak is Afspraak.

Achter het logo staat een punt. Omdat werken met ESJ een duidelijke keuze is.

Scherpzinnig

Ons beeldmerk is een poema. Hij straalt kracht, snelheid en precisie uit. Los daarvan heeft de poema een scherpe blik die kansen ziet en ze optimaal benut.

De deskundigheid en ambitie van ons bedrijf en onze medewerkers ziet u terug in onze slogan ”Financial Engineering”. Want zo is het. We zijn meer dan een accountant of een belastingadviseur. Wij dagen onszelf iedere dag uit om voor onze klanten het maximale te bereiken. ESJ begrijpt ondernemers en levert innovatieve en creatieve oplossingen op maat. U mag erop vertrouwen dat onze financial engineers de meest doordachte oplossing aan u voorleggen.

Maak kennis met ESJ

ESJ Financial Engineering staat voor klantvriendelijkheid en lange termijn relaties. Bent u beniewd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een duidelijke offerte.

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »