Menu Inloggen Mijn ESJ

Financial Engineering

Onder de naam Ebben Slaats De Jonge startten Albert Ebben, Jos Slaats en Jan de Jonge in Roosendaal een accountants- en belastingadvieskantoor. Inmiddels bestaat ESJ 35 jaar. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een organisatie die haar klanten ondersteunt bij vrijwel elk zakelijk aspect van hun bedrijfsvoering en persoonlijke situatie. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring die we koesteren en waar we trots op zijn.

Stijlvol

Tijd om die krachtige positie te onderstrepen met een bijpassende huisstijl. We zijn blij met het resultaat en hopen dat u er onze kwaliteit en krachtige dienstverlening in herkent.

De huisstijlkleuren zijn donkerblauw en taupe. Ze vertalen het belang dat we hechten aan betrouwbaarheid en stijl. Het lettertype is extra bold. Het visualiseert onze no-nonsense mentaliteit.  Afspraak is Afspraak.

Achter het logo staat een punt. Omdat werken met ESJ een duidelijke keuze is.

Scherpzinnig

Ons beeldmerk is een poema. Hij straalt kracht, snelheid en precisie uit. Los daarvan heeft de poema een scherpe blik die kansen ziet en ze optimaal benut.

De deskundigheid en ambitie van ons bedrijf en onze medewerkers ziet u terug in onze slogan ”Financial Engineering”. Want zo is het. We zijn meer dan een accountant of een belastingadviseur. We begrijpen ondernemers en leveren innovatieve en creatieve oplossingen op maat.

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »