We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Ondernemer & Privé

Uw financiële en fiscale legpuzzel

Uw persoonlijke financiële planning

Voor ondernemers zijn beslissingen over huwelijk, echtscheiding, schenken en erven en het regelen van een pensioenvoorziening vaak complex en ingrijpend. Een persoonlijke financiële planning helpt u dingen te overzien en te verduidelijken. Wij zien uw financiële en fiscale positie als een persoonlijke “legpuzzel”, waarvan wij - in nauw overleg met u - de stukjes in elkaar proberen te passen zodat u het overzicht weer terug krijgt.

Fiscaal advies

Fiscaal advies en financiële planning

ESJ staat u bij met onafhankelijk fiscaal advies tijdens alle fasen van uw ondernemerschap, van start tot finish. Samen met u zorgen wij dat u het zakelijk en privé altijd goed op orde heeft en onderbouwde beslissingen kunt maken. Zo gaan de twee hand in hand, in tegenstelling tot situaties waarin zakelijk en privé ten koste van elkaar gaan. Uw persoonlijke financiële planning staat bij ons centraal en ons advies wordt daarom volledig op maat gemaakt. Met een persoonlijke adviseur die volledig op de hoogte is van uw situatie, krijgt u altijd gepast advies.

ESJ

Voor de meest uiteenlopende zaken omtrent uw financiële planning kunt u bij ESJ terecht voor advies. Bij vragen over bijvoorbeeld uw huwelijkse voorwaarden, een schenking of erfenis staan onze adviseurs u bij.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze kantoren bij u in de buurt:
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout

Meer weten?

Wilt u weten wat te doen bij een echtscheiding of vermogens- en inkomensplanning? Bekijk onze subpagina’s voor tips en meer informatie.

Kom in contact met de specialisten van ESJ voor fiscaal advies passend bij uw persoonlijke financiële planning. ESJ helpt u graag!

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×