We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Mijn ESJ

Mijn ESJ

Mijn ESJ App

Als het gaat over uw financiële informatie zijn efficiency, veiligheid en continuïteit erg belangrijk. Met Mijn ESJ, uw persoonlijke website, kunt u op een snelle en veilige manier informatie beheren en met uw adviseur uitwisselen. U heeft altijd en overal toegang tot uw belastingaangiften, jaarrekeningen en andere financiële data. Voortaan handelt u allerlei documenten en formaliteiten snel en eenvoudig via internet af.

Altijd en overal met de gratis App

Door de Mijn ESJ App te downloaden, kunt u altijd en overal uw online dossier raadplegen. De App is beschikbaar voor Apple en Android toestellen.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Via een beveiligde SSL internetverbinding is Mijn ESJ 24 uur per dag beschikbaar. Niet alleen op kantoor maar ook thuis of onderweg met uw PDA. U hoeft niets te installeren, software en databestanden zijn veilig opgeslagen in een gespecialiseerd datacenter. Uiteraard kunt u altijd een beroep doen op onze deskundige ondersteuning.

Altijd en overal

Online samenwerken was nog nooit zo makkelijk. Via Mijn ESJ kunt u uw jaarrekeningen en aangiften goedkeuren en voorzien van een digitale handtekening. U hoeft geen documenten meer schriftelijk te ondertekeningen en met de post terug te sturen enz. Dit bespaart u tijd en geld.

Klaar voor de toekomst

Mijn ESJ maakt de weg vrij voor SBR (Standard Business Reporting) en XBRL (eXtensible Business Reporting Language). Hiermee wordt het mogelijk om op een veilige manier financiële gegevens via internet uit te wisselen. SBR zal worden gebruikt voor rapportages naar instanties zoals de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en banken.

Gebruik maken van Mijn ESJ

Download hier onze brochure met daarin alle praktische zaken over onze klantenportal

Om gebruik te kunnen maken van de klantenportal Mijn ESJ, hebben wij uw mobiele nummer en persoonlijke e-mailadres nodig. Om er zeker van te zijn dat de juiste gegevens geregistreerd zijn, verzoeken wij u vriendelijk onderstaand formulier in te vullen.

Aanmeldformulier

Indien u de naam van uw partner gebruikt, dan graag ook uw familienaam vermelden.
Alleen cijfers! Bijv. 0612345678

Uw gegevens worden conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt en beheerd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×