Onze kantoren zijn de toegangsdeur tot alle expertise die ESJ te bieden heeft. Elke vestiging heeft haar eigen signatuur en klantenkring.

Het kantoor in Breda huisvest de belastingadviseurs van het team (International) Tax Corporate, de specialisten van audit & assurance, corporate finance, international pay rolling en de adviseurs voor vermogende particulieren zoals het Tax Privateteam van de Nederbelgendesk.

ESJ Zwijndrecht is gespecialiseerd in het optimaliseren van de fiscale en financiële positie van ondernemers in de binnenvaartbranche. Het team omvat specialisten op het gebied van MKB accountancy en fiscale advisering aan DGA’s en MKB ondernemingen.

Bij ESJ Oosterhout werken diverse teams van MKB Accountancy-professionals. Onze salaris-en HRM adviesdienst en het centraal secretariaat zijn ook in Oosterhout gevestigd. Daarnaast zijn er experts op het gebied van private tax en pensioenen werkzaam. Onze belastingadviseurs en gecertificeerde financieel planners ondersteunen organisatie breed klanten met vragen over persoonlijke financiële planning, pensioen, schenken en erven.

De kantoren in Amsterdam en Rotterdam zijn uitsluitend op afspraak te bezoeken en worden gebruikt als ontmoetingsplek met (buitenlandse) klanten en relaties.