WIJ KIJKEN NAAR MEER DAN ALLEEN DE FINANCIËLE WAARDE

Veel ondernemers worstelen met de overdracht van hun onderneming. U heeft uw onderneming opgebouwd en succesvol gemaakt. Eens komt de dag dat u het tijd vindt om uw opvolging te regelen.

Dat kan iemand uit de familie zijn, één van uw medewerkers of een externe kandidaat. Bedrijfsoverdracht betekent ook het afscheid nemen van uw geesteskind, een emotionele gebeurtenis die niet onderschat mag worden. Daarom is het verstandig hier tijdig over na te denken.

Uit recent onderzoek blijkt overduidelijk dat het thema bedrijfsoverdracht bij ondernemers ouder dan 50 jaar enorm leeft. Een tijdige, gedegen zakelijke en emotionele voorbereiding van uw bedrijfsoverdracht is van cruciaal belang.

Goede planning is een belangrijke voorwaarde om het overdrachtsproces succesvol te maken. U kunt dan ook niet vroeg genoeg beginnen met het plannen en regelen van uw opvolging.

Het ESJ Corporate Finance team staat voor u klaar!

Wij begeleiden in teamverband het totale overnametraject, van het verkoopklaar maken van ondernemingen tot het ondersteunen van het postfusie integratieproces en adviseren bij opvolgingsvraagstukken binnen het familiebedrijf.
 

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over de verkoop van uw bedrijf onderstaande advieswijzers: 

 

 

Direct persoonlijk advies?

Jan de Jonge
Jan de Jonge

Senior Adviseur Corporate Finance

Stuur Jan een email

Bel Jan via +31 6 53700175