Er zijn voor uw vennootschap, maar ook voor uzelf mogelijkheden om de belastingdruk te verlichten en zelfs grotendeels weg te nemen.
 
CASHEN VAN LIQUIDITEITEN

U heeft een vennootschap waarin bijna alleen maar liquide middelen zitten. Dan betaalt u over de opbrengsten van deze liquide middelen maximaal 25,5% vennootschapsbelasting. Daarnaast betaalt u ook nog 25% belastingheffing, als u het geld uit de vennootschap wilt halen.

Wanneer u deze belastingheffing wat te veel van het goede vindt, realiseer u dan dat zowel voor uw vennootschap als voor uzelf het mogelijk is om deze belastingdruk te verlichten en zelfs voor een groot deel weg te nemen.

Een oplossing op maat hangt sterk af van uw woonplaats en persoonlijke omstandigheden.
 

BELASTINGDRUK VERLICHTEN

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn om de belastingdruk te verlichten? Neem contact op met de specialisten van ESJ voor belastingadvies op maat.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...

Lees meer over

Loading...

Rekentool Box 3 heffing

Bereken met deze rekentool uw vermogensrendementsheffing (belasting over vermogen in box 3).

Transfer pricing

Ondernemingen moeten transparanter worden richting de fiscus. De transfer pricing wetgeving heeft hierbij een belangrijke rol.

Minder belasting betalen

Er zijn voor zowel uw vennootschap als voor uzelf mogelijkheden om de belastingdruk te verlichten en zelfs grotendeels weg te nemen.

Internationaal ondernemen

In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor bedrijven. ESJ is er voor ondernemers die internationaal zaken doen.

Bedrijfspand: zakelijk of privé?

Bij de aanschaf van een bedrijfspand krijgt u met verschillende fiscale en juridische aspecten te maken. We zetten er een aantal op een rij.

Doing Business in the Netherlands

Speciaal voor buitenlandse ondernemers die van plan zijn om zich in Nederland te vestigen, heeft ESJ een Engelstalige brochure ontwikkeld.

Zakendoen met het buitenland

Bent u op zoek naar nieuwe afzetmarkten voor uw producten of diensten? Bereid dit dan goed voor!

Ruim baan voor ondernemende ANBI's

Voor stichtingen en verenigingen die een algemeen maatschappelijk of sociaal belang nastreven, kent de vennootschapsbelasting een winstvrijstelling.

Belastingbesparing met innovatiebox

Bekijk of u als MKB ondernemer in aanmerking komt voor subsidies of fiscale tegemoetkomingen.

Concernregeling vennootschapsbelasting

Het huidige fiscale-eenheidsregime vennootschapsbelasting is niet EU-proof en daarom wil de staatssecretaris van Financien een nieuwe concernregeling invoeren.

Toon meer informatie

Toon minder informatie