BUSINESS IN THE NETHERLANDS

Speciaal voor buitenlandse ondernemers die van plan zijn om zich in Nederland te vestigen, heeft ESJ een Engelstalige brochure ontwikkeld. In deze praktische handleiding vindt u informatie over:

  • Het Nederlandse belastingstelsel

  • Wet- en regelgeving

  • Het vinden en aannemen van gekwalificeerd personeel

  • Subsidieregelingen en fiscale tegemoetkomingen

Nederland behoort in Europa tot de 5 landen met het beste vestigings- en investeringsklimaat. Dat maakt het nog aantrekkelijker voor ondernemers om zaken te doen in Nederland.  Meer informatie is te vinden in deze brochure.

 DOWNLOAD DE MANUAL ‘DOING BUSINESS IN THE NETHERLANDS’
 

DOING BUSINESS IN THE NETHERLANDS

Doing Business in the Netherlands is published by ESJ accountants and tax consultants. The purpose of this detailed manual is to guide you through the investment environment in the Netherlands. It offers practical information into the country and how to set up a business, adopting the ideal legal form, the subsidy schemes, the tax system, labour law and much, much more. For more detailed information, please do not hesitate to contact your personal ESJ consultant.

DOWNLOAD THE MANUAL HERE

 

 

Direct contact?

Alphons van de Ven.png

Lees meer over belastingadvies

Transfer pricing

Ondernemingen moeten transparanter worden richting de fiscus. De transfer pricing wetgeving heeft hierbij een belangrijke rol.

Minder belasting betalen

Er zijn voor zowel uw vennootschap als voor uzelf mogelijkheden om de belastingdruk te verlichten en zelfs grotendeels weg te nemen.

Internationaal ondernemen

In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor bedrijven. ESJ is er voor ondernemers die internationaal zaken doen.

Bedrijfspand: zakelijk of privé?

Bij de aanschaf van een bedrijfspand krijgt u met verschillende fiscale en juridische aspecten te maken. We zetten er een aantal op een rij.

Zakendoen met het buitenland

Bent u op zoek naar nieuwe afzetmarkten voor uw producten of diensten? Bereid dit dan goed voor!

Ruim baan voor ondernemende ANBI's

Voor stichtingen en verenigingen die een algemeen maatschappelijk of sociaal belang nastreven, kent de vennootschapsbelasting een winstvrijstelling.

Belastingbesparing met innovatiebox

Bekijk of u als MKB ondernemer in aanmerking komt voor subsidies of fiscale tegemoetkomingen.