U bent verantwoordelijk voor uw personeel en voor het naleven van veel wetten en regels. Maar u wilt vooral datgene doen waar u goed in bent: ondernemen. Het team van allround HR-professionals van ESJ begeleidt u bij het optimaal inzetten van uw belangrijkste kapitaal: uw werknemers!

Om u een goed beeld te geven van onze dienstverlening, hebben wij voor u een aantal adviesdiensten op een rijtje gezet. Wij helpen u graag om alles uit uw HR te halen!
 

RECRUITMENT

Recruitment is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten? Het werven en selecteren van échte toppers op de arbeidsmarkt is een vak apart. Wij ondersteunen u bij het gehele recruitmentproces: van het opstellen van een pakkende vacaturetekst en het actief benaderen van kandidaten tot het afnemen van een assessment.
 

ORGANISATIEADVIES

Hoe ziet de toekomst voor uw organisatie eruit? En wat betekent dit vervolgens voor uw personeel? We brengen samen met u in kaart waar u de komende jaren behoefte aan heeft en maken een vertaalslag op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 

PERSONEELSBELEID & ARBEIDSVOORWAARDEN

Hoe ontwerpt u een arbeidsvoorwaardenbeleid vertaald naar de visie van uw bedrijf? Zijn uw arbeidsvoorwaarden marktconform en fiscaal vriendelijk? Aan welke voorwaarden voldoet een modern personeelsbeleid? ESJ biedt raad en helpt u met het opstellen van een helder en passend personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid.
 

DOSSIEROPBOUW

Het is voor uw organisatie van belang om altijd een dossier op te bouwen, ook als het goed gaat. Regelmatige, goede en eerlijke evaluatie- en beoordelingsgesprekken zijn hierbij essentieel. Met een goed opgebouwd dossier staat u sterk bij bijvoorbeeld ontslag. De HR-specialisten van ESJ bieden praktische ondersteuning bij de opbouw van een personeelsdossier.
 

VERZUIMBEGELEIDING EN ARBEIDSONGESCHIKTHEID

Wanneer u verzuim op de juiste manier aanpakt, zorgt dat voor positieve gedragsveranderingen. Het plezier in het werk neemt toe, waardoor de sfeer binnen het team ook verbetert. Daarnaast loopt u financieel minder risico. De verzuimcoaches van ESJ helpen u als ondernemer grip te krijgen op verzuim binnen uw organisatie.
 

TALENTMANAGEMENT

De gecertificeerde adviseurs van ESJ werken met een assessmenttool met als basis positieve psychologie. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hun talenten optimaal benutten? Is uw sollicitant écht een goede match met uw organisatie en functievereisten? Wij brengen het talent in kaart en koppelen dit aan een succesvolle performance.
 

ONTSLAG

Personeel ontslaan? Wat de reden ook is, bij een ontslagtraject is het van belang dat u op tijd weet welke stappen u moet zetten. Onze arbeidsjuristen maken zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.
 

BLOGS

Meer weten over HR? Klik op onderstaande button om onze blogs te lezen!

HR BLOGS


Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ons team van specialisten helpt u graag bij alle mogelijke vraagstukken op personeelsgebied. 

 

Marloes Beekman

Manager HR- en Salarisadvies
Stuur Marloes een email Bel Marloes via +31 6 24 595 404
Marloes Beekman 460x400.png

Lees meer over HR advies

Werving en selectie

Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten?

Organisatieadvies

Houd uw organisatie en personeel in topvorm door u te richten op de ontwikkeling en het welzijn van uw werknemers.

HR-beleid

Als u personeel in dienst heeft, is het verstandig om regels en bepalingen op te nemen in een personeelsreglement.

Dossieropbouw

Een goed personeelsdossier opbouwen is van groot belang. Dan staat u altijd sterk.

Verzuimbegeleiding

De inzetbaarheid van uw medewerkers is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. ESJ helpt bij verzuimbegeleiding.

Talentmanagement

Wij brengen talent in kaart en koppelen dit aan een succesvolle performance met onze assessmenttool op basis van positieve psychologie.

Ontslag

Wilt u een werknemer ontslaan? Er zijn allerlei regels waar u zich aan moet houden. Weet daarom welke stappen u moet zetten bij een ontslagtraject.

Arbeidsvoorwaarden

Ontwerp een marktconform arbeidsvoorwaardenbeleid, vertaald naar de visie van uw bedrijf.

Arbeidsongeschiktheid

Gezond personeel is van groot belang, maar wat doet u bij arbeidsongeschiktheid? ESJ helpt.

“Door een verzuimcase in onze organisatie zijn we de samenwerking met ESJ aangegaan. De ondersteuning van Jelina voor de arbeidsrechtelijke zaken en van Marloes op HR gebied heeft ons geholpen om deze case goed af te sluiten. Het persoonlijke contact en onderlinge vertrouwen maakt dat wij erg geloven in ESJ als verlengstuk van Thinc ahead.”
 
Niels Cannegieter | Thinc ahead
“Wij kunnen ons HR-proces nu voor een groot deel automatiseren door middel van de nieuwe workflows in Nmbrs. Echt heel handig!”
 
Bouk Donckers | Jau Centrum in Beweging
Ons team van HR-professionals heeft ook deze bedrijven begeleid bij het optimaal inzetten van hun werknemers.
 
Wij helpen u graag bij alle mogelijke vraagstukken op personeelsgebied.
 
Team HR | ESJ
Logo's.png

Onze andere diensten

Accountancy

Om de juiste keuzes voor uw onderneming te maken, is inzicht in de cijfers en financiën belangrijk. U zoekt een accountant die weet wat u bezighoudt en met u meedenkt als u beslissingen moet nemen. Bij ESJ bent u aan het juiste adres.

Belastingadvies

ESJ helpt bij al uw vragen op het gebied van belastingen en fiscaal advies. Of het nu gaat om uw persoonlijke financiële situatie of om binnenlandse- of buitenlandse activiteiten; in onze advisering en dienstverlening leggen wij de lat hoog.

Audit

ESJ Audit verzorgt wettelijke controleopdrachten voor middelgrote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast bieden we verschillende mogelijkheden bij het ondersteunen van uw bedrijfsvoering.

Corporate Finance

Ons team van toegewijde en enthousiaste adviseurs staat klaar om u te adviseren en optimaal te begeleiden. Samen met u vinden we de oplossing die het best past bij uw onderneming, maar ook bij uw levensfase en levensstijl.

HR- en Salarisadvies

Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten en verhoogt uw rendement. De HR professionals van ESJ ondersteunen u graag bij al uw personele vraagstukken.

Overige diensten

Onze specialisten helpen u ook graag met deze diensten!