Recruitment is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid. Maar hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten? Door schaarste op de arbeidsmarkt zijn echte toppers steeds moeilijker te vinden, tijd dus om een specialist in te schakelen. De recruitment specialisten van ESJ hebben de beschikking over de beste recruitmenttools. Wij bieden ondersteuning als adviseur, maar kunnen u ook helpen door het wervings- en selectietraject volledig uit handen te nemen. U maakt dan optimaal gebruik van de inzet van sociale media en het grote professionele netwerk van ESJ om uw vacature onder de aandacht te brengen bij potentiële kandidaten.
 

Wat kunnen wij zoal voor u doen?

  • Het samenstellen van een functieprofiel
  • Het schrijven van een pakkende vacaturetekst
  • De juiste kanalen inzetten voor een vacature
  • Het actief benaderen van kandidaten
  • Het voeren van de eerste sollicitatiegesprekken
  • Het afnemen van een assessment
     

Een mooi voorbeeld uit de praktijk

Bij een klant die opereert in de betonindustrie, ontstond de vraag naar een medewerker verkoop binnendienst. De HR-professionals van ESJ hebben aan de hand van het functieprofiel een vacature opgesteld en in hun netwerk uitgezet. In een mum van tijd kwamen er vele reacties binnen, ESJ heeft hieruit een voorselectie gemaakt. Uiteindelijk werden 4 kandidaten uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met resultaat; de nieuwe medewerker verkoop binnendienst was in no-time aan de slag!
 

Personeel inlenen

Leent u wel eens personeel in voor uw onderneming, bijvoorbeeld bij tijdelijke drukte of seizoenswerk? Zorg dan dat u voldoet aan alle regelgeving. Anders loopt u het risico op hoge boetes of aansprakelijkheid voor loonheffingen en btw. Lees onze advieswijzer, zodat u weet waar u op moet letten en wat u moet regelen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we plannen een geheel vrijblijvend gesprek in.

Direct persoonlijk advies?

Direct persoonlijk advies?