Het team van ESJ Audit voert door het hele land audit- en assurancewerkzaamheden uit voor profit en non-profitorganisaties. Onze mensen zijn er trots op dat ze de titel RA mogen dragen. Klantvriendelijkheid, investeren in lange-termijn- relaties en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie vormen de basis van hun handelen.
 

VAKMENSEN MET OOG VOOR DE OMGEVING

Zaken doen met ESJ Audit betekent dat u in zee gaat met goed geïnformeerde vakmensen die oog hebben voor hun omgeving. Ze herkennen en onderkennen de belangen van u en uw organisatie, zonder dat dit ten koste gaat van zorgvuldigheid en integriteit van de beoordeling.

Wij zijn ons ervan bewust dat we als accountants een verplichting richting de maatschappij hebben. Onafhankelijk zijn en sterk in je schoenen staan, vormen de basis van ons professioneel handelen. Blijven werken aan het verhogen van kwaliteit en integriteit zijn de kernwaarden van onze organisatie.
 

WERKEN BIJ ESJ AUDIT

Ben je goed in je vak, bereid om te leren en positief bij te dragen aan scherpzinnige en innovatieve oplossingen voor onze klanten? Dan krijg je bij ESJ Audit alle kans om je carrière een flinke boost te geven. Kijk op werkenbijesj.nl voor een actueel overzicht van onze vacatures en de mogelijkheden die we bieden aan financieel talent.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...