Het team van ESJ Audit voert door het hele land audit- en assurancewerkzaamheden uit voor profit en non-profitorganisaties. Onze mensen zijn er trots op dat ze de titel RA mogen dragen. Klantvriendelijkheid, investeren in lange-termijn- relaties en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie vormen de basis van hun handelen.
 

VAKMENSEN MET OOG VOOR DE OMGEVING

Zaken doen met ESJ Audit betekent dat u in zee gaat met goed geïnformeerde vakmensen die oog hebben voor hun omgeving. Ze herkennen en onderkennen de belangen van u en uw organisatie, zonder dat dit ten koste gaat van zorgvuldigheid en integriteit van de beoordeling.

Wij zijn ons ervan bewust dat we als accountants een verplichting richting de maatschappij hebben. Onafhankelijk zijn en sterk in je schoenen staan, vormen de basis van ons professioneel handelen. Blijven werken aan het verhogen van kwaliteit en integriteit zijn de kernwaarden van onze organisatie.
 

WERKEN BIJ ESJ AUDIT

Ben je goed in je vak, bereid om te leren en positief bij te dragen aan scherpzinnige en innovatieve oplossingen voor onze klanten? Dan krijg je bij ESJ Audit alle kans om je carrière een flinke boost te geven. Kijk op werkenbijesj.nl voor een actueel overzicht van onze vacatures en de mogelijkheden die we bieden aan financieel talent.

Neem contact op

*
*
*
*
*

Lees meer over audit

Accountantscontrole

Aan de jaarrekening wordt veel belang gehecht. Bankiers, leveranciers, aandeelhouders en de belastingdienst nemen beslissingen op basis van de jaarrekening van uw organisatie.

Vrijwillige controle

Steeds meer ondernemers en bestuurders laten de jaarrekening van hun bedrijf vrijwillig controleren.

Wettelijke controle

Voor sommige ondernemingen is wettelijk vastgelegd dat zij controleplichtig zijn en een jaarrekening volgens specifieke richtlijnen moeten opstellen.

IT Audit

IT maakt bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter. Bijna alle registraties vinden digitaal plaats. Daarom heeft IT een belangrijke plaats in de audits van ESJ.

Beheersscan

Kunt u op vakantie zonder zorgen om uw onderneming? Weet u zeker dat in uw bedrijf geen onregelmatigheden voorkomen? Is het antwoord NEE, dan bevelen wij u onze scan aan.

Meer assurance

De audit specialisten van ESJ zijn er voor elk vraagstuk waarbij de onafhankelijke en deskundige expertise van een assurance accountant is vereist.

Charity Audit

Een stichting moet jaarlijks verantwoording afleggen over de inkomsten, uitgaven en de gerealiseerde doelen.

Disclaimer

Lees hier de disclaimer van ESJ Audit & Assurance.