U heeft ambitieuze plannen en als gevolg daarvan groeit uw bedrijf. Hierdoor gaat ook uw interne organisatie veranderen. U neemt meer personeel aan of heeft juist ander gekwalificeerd personeel nodig. Wij gaan met u het gesprek aan. We inventariseren uw wensen en behoeftes en vertalen dit naar een toekomstbestendig personeelsbeleid.

De volgende vragen komen aan bod:

  • Welke talenten heeft u nodig?
  • Hoe bevorderen we structureel de betrokkenheid van uw medewerkers?
  • Hoe kunnen uw medewerkers duurzaam inzetbaar blijven?
  • Zijn er gevolgen voor de arbeidsvoorwaarden en zo ja, welke?

Met andere woorden, hoe wordt of blijft u een aantrekkelijke werkgever? De volgende zaken kunnen u daarmee helpen.
 

Employee journey

Met behulp van een employee journey krijgt u inzicht in hoe uw medewerkers de werkomgeving en werkomstandigheden ervaren op korte en lange termijn. Samen gaan we na wat er verbeterd kan worden om zo de werkbeleving van uw werknemers te optimaliseren.
 

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers betrokken zijn en blijven? Een medewerkerstevredenheidonderzoek (MTO) biedt u inzicht. Onze adviseurs ondersteunen u bij het opzetten van een MTO, het analyseren van de resultaten en adviseren proactief op eventuele verbeterpunten.
 

HR Automation

Door een aantal HR processen te automatiseren, ontvangt u data waarop u actief kunt sturen. U ontvangt periodiek een overzicht van de informatie die voor u van belang is. Samen bespreken we de uitkomsten en de eventuele acties die hieruit volgen. Denk aan in- en uitstroom. Heeft u een hoge uitstroom, wat is de oorzaak en wat kunt u hier aan doen?

Daar waar u meer op gevoel vaart, ondersteunt ESJ u met harde cijfers. Dit tezamen maakt duidelijk of veranderingen noodzakelijk zijn en zorgt ervoor dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct persoonlijk advies?

Marloes Beekman
Marloes Beekman

Manager HR- en salarisadvies

Stuur Marloes een email

Bel Marloes via +31 6 86809997

Direct persoonlijk advies?