De inzetbaarheid van uw medewerkers is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. De risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid liggen steeds meer bij werkgevers. Een dag verzuim kost u al gauw € 250. Maar wat is nu precies de drempel voor uw medewerker om niet te komen werken?  Wij vragen ons dit af, maken het bespreekbaar en leggen de verantwoordelijkheid waar deze hoort. Dit leidt tot een reductie van het gemiddelde ziekteverzuim en daar ontzorgen wij u graag in.
 

VERZUIMBEGELEIDING

” Verzuim is een keuze: samen weer aan het werk. ”

ESJ is als financial engineer gefocust op het beheersen van uw werknemersrisico’s.

Het HR- team van ESJ durft anders te kijken naar de menselijke kant van uw personeel, biedt maatwerk en een proactieve, praktijkgerichte aanpak. Zij ondersteunen u bij het gehele verzuimproces en zorgen ervoor dat er een ‘waterdicht’ dossier wordt opgebouwd. De verzuimspecialisten van ESJ zijn hierbij de procesondersteuner en schakelen, indien nodig, tussen de Arbodienst en u als klant.
 

VERZUIMPROTOCOL

Als een werknemer ziek is, dan zijn er verschillende stappen die u als werkgever moet doorlopen. In een verzuimprotocol worden deze stappen beschreven. Hier legt u vast wat de verantwoordelijkheden zijn van u en uw werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.  Ook staan hier verschillende regels in met betrekking tot o.a. ziekmelding, bereikbaarheid en vakantie.
ESJ helpt u met het opstellen van een verzuimprotocol. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Marloes Beekman
Marloes Beekman

HR manager

marloes.beekman@esj.nl

+31 88 0320 717