We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Internationaal ondernemen

Internationaal zaken doen

In het buitenland liggen vele kansen en mogelijkheden voor bedrijven. ESJ is er speciaal voor ondernemers die internationaal zaken doen. Voor organisaties die al jaren over de grens bezig zijn, of die zich oriënteren op zaken doen over de grens. De belastingadviseurs van ESJ begeleiden u bij het realiseren van uw internationale plannen.

Ga goed voorbereid van start

Of het nu gaat om import, export of het openen van een vestiging in het buitenland, alles start met een goede voorbereiding. Onze specialisten zijn op de hoogte van de actuele (internationale) wet- en regelgeving en weten hoe u risico’s kunt vermijden. 

Internationaal advies

U wilt een vestiging openen in het buitenland. Hoe zit het met de lokale regelgeving voor uw branche? Welk btw-tarief moet u hanteren? ESJ is aangesloten bij Allinial Global, een toonaangevende internationale associatie op het gebied van internationaal ondernemen, audit & assurance, belastingadvies en corporate finance. Wanneer u over de grens gaat ondernemen, profiteert u dus van onze lokale kennis in de belangrijkste internationale markten.

Voor al uw vragen over op het gebied van expat services, transfer pricing, internationale audits, grensoverschrijdende btw, financiering etc. kunt u terecht bij het Tax Corporate team van ESJ.

Vermogensplanning

Ook voor al uw vragen over internationale vermogensplanning, emigratie of de aankoop van een tweede woning in het buitenland, kunt u een beroep doen op ESJ. Klik hier voor meer informatie

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×