ONLINE BOEKHOUDEN

U wilt liever ondernemen dan boekhouden. De financiële administratie is een belangrijke bron voor het opmaken van management informatie. Voorwaarde is dat de administratie goed en up to date is. Door te kiezen voor een online boekhoudpakket ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat.

Veel van onze klanten maken gebruik van een online boekhoudpakket van Exact Online. Met behulp van de koppeling aan een scan- en herkenapplicatie worden uw facturen digitaal verwerkt in de online administratie. Via internet kunt u altijd en overal bij uw financiële administratie en heeft u de mogelijkheid om te werken waar u maar wilt. Dankzij automatische updates werkt u altijd met de laatste versie van de software. Daarnaast bent u gegarandeerd van een veilige hosting en deskundige ondersteuning door ESJ.

Met het online dashboard heeft u in één oogopslag zicht op uw bedrijfsresultaten, de omvang van de openstaande posten, crediteuren en banksaldi. Alle detailinformatie over uw debiteuren en crediteuren is online beschikbaar, tot en met de onderliggende facturen.
 

ESJ ONTZORGT U DOOR:

  • Het overzetten van uw online administratie, ook tijdens het lopende boekjaar

  • De koppeling met uw bankmutaties en salarisadministratie te verzorgen

  • De administratie in te richten naar uw wensen, bijv. inclusief kostenplaatsen

  • Een deskundige helpdesk en vraagbaak.
     

SCAN & HERKEN EN ONLINE BOEKHOUDEN

Wilt u zelf meer ondernemen en minder boekhouden? Laat dan uw accountant meekijken en meewerken in het boekhoudpakket. U bepaalt zelf de manier waarop. Welk abonnement u ook kiest, u kunt altijd gemakkelijk online samenwerken met uw accountant.

Zelf boekhouden, ESJ kijkt met u mee
U voert de administratie, ESJ controleert o.a. op dubbele facturen, spookfacturen, juiste toepassing btw, corrigeert en geeft feedback.

Meekijken met ESJ
ESJ voert de administratie, u houdt de regie, verzorgt de betalingen en geeft eventuele mutaties door.

ESJ regelt alles voor u
ESJ ontzorgt u volledig, inclusief het klaarzetten van betaalopdrachten.
 

DE KEUZE IS AAN U!

Wij vertellen u graag meer over de voordelen die online boekhouden uw organisatie biedt. Onze mkb accountants en adviseurs hebben ruime ervaring met verschillende online boekhoudpakketten.

 

 

Lees meer over accountancy

Begroten

Begroten is niet eenvoudig. Het vereist een gedegen voorbereiding met de nodige overpeinzingen voor de ondernemer.

Financiering

Goed inzicht in de financiële positie van uw onderneming en uw privé-positie is nodig om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

De jaarrekening

We zetten de belangrijkste informatie over de jaarrekening voor u op een rij!

Factuurvereisten

De wetgever heeft vereisten opgesteld waaraan de factuur moet voldoen. Indien niet aan alle eisen is voldaan, kan de overheid aftrek van BTW weigeren.

Uw start - onze steun

De MKB accountants van ESJ treden graag als uw sparringpartner op om de haalbaarheid van uw plannen als startende ondernemer te toetsen.

Auto: zakelijk of privé?

Welke afwegingen moet u maken bij de aanschaf van een auto van de zaak? Hoe maakt u de slimste keuze en wat komt er allemaal bij kijken?

Hoe verbeter ik mijn rendement?

Omzet, marge en bedrijfskosten bepalen uw resultaat. Het behalen van gewenst rendement is niet altijd even eenvoudig.

Uw administratie

Wat tot een administratie behoort, is niet wettelijk omschreven. Wat zijn precies de regels?

Debiteuren

Elke ondernemer krijgt ermee te maken: een klant betaalt de factuur niet of niet op tijd. Hoe zorgt u ervoor dat klanten op tijd betalen en de relatie goed blijft?

SBR (Standard Business Reporting)

SBR is bedoeld als platform om gegevensuitwisseling tussen en met diverse instanties efficiënter te laten verlopen.