ONLINE BOEKHOUDEN

U wilt liever ondernemen dan boekhouden. De financiële administratie is een belangrijke bron voor het opmaken van management informatie. Voorwaarde is dat de administratie goed en up to date is. Door te kiezen voor een online boekhoudpakket ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voor staat.

Veel van onze klanten maken gebruik van een online boekhoudpakket van Exact Online.
Met behulp van de koppeling aan een scan- en herkenapplicatie worden uw facturen digitaal verwerkt in de online administratie. Via internet kunt u altijd en overal bij uw financiële administratie en heeft u de mogelijkheid om te werken waar u maar wilt. Dankzij automatische updates werkt u altijd met de laatste versie van de software. Daarnaast bent u gegarandeerd van een veilige hosting en deskundige ondersteuning door ESJ.

Met het online dashboard heeft u in één oogopslag zicht op uw bedrijfsresultaten, de omvang van de openstaande posten, crediteuren en banksaldi. Alle detailinformatie over uw debiteuren en crediteuren is online beschikbaar, tot en met de onderliggende facturen.
 

ESJ ONTZORGT U DOOR:
  • Het overzetten van uw online administratie, ook tijdens het lopende boekjaar
  • De koppeling met uw bankmutaties en salarisadministratie te verzorgen
  • De administratie in te richten naar uw wensen, bijv. inclusief kostenplaatsen
  • Een deskundige helpdesk en vraagbaak.
     
SCAN & HERKEN EN ONLINE BOEKHOUDEN

Wilt u zelf meer ondernemen en minder boekhouden? Laat dan uw accountant meekijken en meewerken in het boekhoudpakket. U bepaalt zelf de manier waarop. Welk abonnement u ook kiest, u kunt altijd gemakkelijk online samenwerken met uw accountant.

Zelf boekhouden, ESJ kijkt met u mee
U voert de administratie, ESJ controleert o.a. op dubbele facturen, spookfacturen, juiste toepassing btw, corrigeert en geeft feedback.

Meekijken met ESJ
ESJ voert de administratie, u houdt de regie, verzorgt de betalingen en geeft eventuele mutaties door.

ESJ regelt alles voor u
ESJ ontzorgt u volledig, inclusief het klaarzetten van betaalopdrachten.
 

DE KEUZE IS AAN U!

Wij vertellen u graag meer over de voordelen die online boekhouden uw organisatie biedt. Onze mkb accountants en adviseurs hebben ruime ervaring met verschillende online boekhoudpakketten. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Roland Dingenouts
Roland Dingenouts

Accountant - Administratieconsulent

roland.dingenouts@esj.nl

+31 6 225 634 85