Als ondernemer krijgt u zeker weleens te maken met het financieren van uw activiteiten. Bij de start van uw onderneming, als u wilt investeren, voor lopende activiteiten en groei tot aan de verkoop of overdracht van uw onderneming. 

Loopt alles op rolletjes of gaat het een periode wat minder? Als ondernemer heeft u (vreemd) geld nodig om uw onderneming te financieren en moet u continu rekening houden met uw geldstromen, liquiditeitsplanning en risicospreiding. Goed inzicht in de financiële positie van uw onderneming en privé-positie is onontbeerlijk om juiste beslissingen te kunnen nemen. U krijgt dan te maken met vragen zoals:

  • Hoeveel geld heb ik nodig?
  • Welke financieringsvorm?
  • Waar moet ik zijn (bankier, factoring, participatiemaatschappij, etc.)?
  • Kom ik in aanmerking voor het Besluit borgstelling MKB-krediet?
  • Hoe presenteer ik optimaal mijn cijfers?
     
Specialist op het gebied van Accountancy voor het mkb

Als specialist op het gebied van MKB accountancy vinden wij het belangrijk om niet alleen te kijken naar uw historische en huidige positie. We begeleiden u ook graag bij het realiseren van uw toekomstplannen. Wij zijn u graag van dienst bij alle aspecten van uw financiering. Zakelijk en privé, op basis van uw persoonlijke wensen. Neem voor uw persoonlijke situatie contact met ons op.

 

 

Roland Dingenouts
Roland Dingenouts

Accountant - Administratieconsulent

roland.dingenouts@esj.nl

+31 6 225 634 85

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...