We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Corporate Finance

Het optimale scenario

Corporate Finance

Niet alleen mensen maar ook ondernemingen hebben een levenscyclus. Hoe herkent u in welke fase van de levenscyclus uw onderneming zich bevindt?  Wat zijn de valkuilen en uitdagingen die met deze fase gepaard gaan? Wat is het optimale groei-scenario voor uw organisatie en welke opties zijn er op het gebied van bedrijfsoverdracht of -overname?

U wilt een antwoord op al uw vragen. De adviseurs van ESJ staan klaar met advies en optimale begeleiding. We hebben de kennis en ervaring uw vragen te beantwoorden en u wellicht zelfs op mogelijkheden te wijzen waar u nog niet aan had gedacht. Daarbij kijken we verder dan de fiscale aspecten van de keuzemogelijkheden. Samen met u zoeken we de oplossing die het beste past bij uw levensfase en levensstijl.

ESJ Corporate Finance, dé MKB specialist voor:

Register Valuator

Alle waarderingen door ESJ worden uitgevoerd door een Register Valuator die is aangesloten bij de beroepsvereniging het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV). Een Register Valuator (RV) is een financieel deskundige met als specialisatie waardebepaling van bedrijven ofwel business valuation. Een RV kan optreden als vertegenwoordiger van een cliënt, als onpartijdige adviseur voor meerdere partijen of als arbiter. Bij onenigheid over de waarde van de aandelen biedt een bindend advies van een Register Valuator uitkomst.

Meer informatie?

Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt:
Breda
Zwijndrecht
Oosterhout

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×